Libnet.ro
UNICEF

01:06

SRI: Compania Hexi Pharma sau reprezentantii sai nu au constituit, in sine, un caz de securitate nationala. Dan Condrea nu a fost filat de Serviciul Roman de Informatii

B1 B1,
SRI: Compania Hexi Pharma sau reprezentantii sai nu au constituit, in sine, un caz de securitate nationala. Dan Condrea nu a fost filat de Serviciul Roman de Informatii

Comisia parlamentara de control al SRI a transmis ca Serviciul Roman de Informatii nu a avut mandat de securitate nationala pentru Hexi Pharma si Dan Condrea pentru ca nu au fost intrunite conditiile. continuă pe B1

Comisia SRI: Hexi Pharma sau reprezentantii sai nu au constituit un caz de securitate nationala, in sine

Comisia SRI anunta ca la nivelul SRI au fost si sunt in derulare mai multe cazuri de securitate nationala operatiuni informative) in problematica infectiilor nosocomiale si intraspitalicesti, din care au rezultat date si informatii relevante, inclusiv.

Compania Hexi Pharma, reactie la acuzatii: Noi nu am avut niciodata bacterii in dezinfectanti

Compania Hexi Pharma a reactionat, miercuri, intr-un comunicat de presa, sustinand ca a tacut prea mult timp, in scandalul dezinfectantilor diluati, deoarece asa a decis patronul.

SRI, raspuns oficial in cazul Hexi Pharma. Comisia de control: Dan Condrea nu a fost supravegheat

Compania Hexi Pharma nu a constituit un caz de securitate nationala pentru SRI, iar reprezentantii acesteia, deci inclusiv Dan Condrea, patronul firmei, nu au facut obiectul unor mandate de securitate.

O avocata a Hexi Pharma, la Parchetul General, pentru a i se comunica prejudiciul

La Parchetul General a ajuns, marti, o avocata care reprezinta compania Hexi Pharma. Reprezentanta firmei s-a prezentat pentru a i se comunica valoarea prejudiciului stabilit de procurori in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.

CTP: Medicii sunt primii vinovati pentru Hexi Pharma!

Ceea ce a facut compania Hexi Pharma este omor in masa cu premeditare, iar primii care ar trebui sa aiba remuscari sunt cei din personalul medical, oamenii care au stiu exact ce se intampla, dar nu au facut nimic. Opinia ii apartine publicistulului Cristian Tudor Popescu. insasi dezvaluirea cazului in presa este un efect al coruptiei, este el convins.

Prejudiciul in Dosarul Hexi Pharma a fost stabilit la 51 de milioane de lei (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a creat un prejudiciu de 51 de milioane de lei doar in perioada 2014-2016, au stabilit procurorii Parchetului General, informeaza B1 TV. Potrivit acestora, firma a incheiat cu.

Oameni importanti in dictatura lui Ceausescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creata de un fost inspector general la Directia Farmaceutica din Ministerul Sanatatii din perioada comunista, care a devenit, dupa Revolutie, primul secretar al.

Societatea Academica Romana a solicitat SRI desecretizarea informarilor pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma

Membrii Societatii Academice Romane SAR) au solicitat SRI sa declasifice informarile pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma, informeaza Romania Curata. Concret, reprezentantii SAR cer.

SAR solicita SRI declasificarea informarilor despre Hexi Pharma

Societatea Academica din Romania SAR) a solicitat oficial Serviciului Roman de Informatii SRI) declasificarea informarilor pe care aceasta institutie le-a facut legat de Hexi Pharma. Potrivit unui comunicat al SAR citat de Agerpres, solicitarea a fost inregistrata si la Consiliul Superior de Aparare a tarii CSAT) si la Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI.

Sebastian Ghita: Problema Hexi Pharma, ignorata de SRI si Parchet. E ceva de neexplicat pentru mine (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a activitatii SRI, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca este surprins ca problema Hexi Pharma.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )