Libnet.ro
UNICEF

19:00

A fost identificat cel suspectat a fi autorul crimei din Oradea; politia il cauta in continuare

Hotnews Hotnews,
 A fost identificat cel suspectat a fi autorul crimei din Oradea; politia il cauta in continuare

Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor a facut public numele celui suspectat ca l-ar fi ucis pe tanarul gasit joi mort in Oradea, pe malul Petei, iar Inspectoratul de Politie Judetean a pus la dispozitie fotografia acestuia, pentru a fi gasit, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Anchetatorii dau publicitatii identitatea suspectului in cazul crimei din Oradea; acesta e cautat in continuare

Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor a facut public numele celui suspectat ca l-ar fi ucis pe tanarul gasit joi mort in Oradea, pe malul Petei, iar Inspectoratul de Politie Judetean a pus la dispozitie fotografia acestuia, pentru a fi gasit.

Analist: Cel mai mare risc din jurul bitcoin

O serie de lideri de business au tot atras atentia asupra riscului unei bule speculative in investitiile bitcoin, insa altul ar fi acum cel mai mare risc din jurul asa-numitei monede virtuale - atrage acum atentia un analist Citigroup.

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate

Pretul futures al boabelor de cacao a atins ieri dimineata, la Bursa din New York, cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate, pe fondul temerilor legate de aprovizionare, insa ulterior s-a inscris pe un curs negativ, oprind avansul semnificativ din saptamana curenta.

Conpet, cel mai bun randament din BET

Actiunile Conpet COTE) s-au apreciat cu 3,89%, in perioada 1 - 8 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o noua sedinta de scadere.

Revolutia PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana, la cel mai mare nivel din august 2012

Revolutia fiscala a PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana a ajuns la cel mai mare nivel din luna august 2012. Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, joi, un euro la 4. 6279 de.

Au lansat cel mai puternic M3 din istoria brand-ului. Noul CS are 460 de cai si face suta in 3.9 secunde

BMW a lansat cu putin timp in urma noul M3 CS. Cel mai puternic M3 din istoria brand-ului din Munchen beneficiaza de 460 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3. 9 secunde.

SEISM VALUTAR! Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani: Revolutia PSD dinamiteaza economia

Banca Nationala a Romaniei anunta cea mai mare cotatie a euro din ultimii 5 ani. Cursul leu-euro a ajuns la 4,6198. Cresterea spectaculoasa are la baza tensiunile din economie si incertitudinilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )