Libnet.ro
UNICEF

08:00

A fost jefuita de o femeie care a pretins ca ii ghiceste viitorul. Cum a procedat hoata

Antena3 Antena3,
A fost jefuita de o femeie care a pretins ca ii ghiceste viitorul. Cum a procedat hoata

O tanara de 19 ani, din Deva, a fost victima unei inselatorii. Aceasta a fost acostata de o femeie necunoscuta, care sub pretextul ghicitului, a determinat-o sa isi desfaca de la gat. continuă pe Antena3

O tanara a fost jefuita de o femeie care s-a oferit sa ii ghiceasca viitorul. Victima a ramas fara lantul din aur

O asa-zisa ghicitoare este cautata de Politie, dupa ce o tanara i-a cazut victima pe o strada din Deva si a ramas fara bijuteriile din aur.

Adevarul Live, ora 13.00. Radu Paraschivescu, despre volumul Am fost candva femeie de onoare

Scriitorul Radu Paraschivescu este invitat, la Adevarul Live, pentru a discuta despre ultimul sau volum, Am fost candva femeie de onoare.

Adevarul Live. Radu Paraschivescu, despre volumul Am fost candva femeie de onoare

Scriitorul Radu Paraschivescu este invitat, la Adevarul Live, pentru a discuta despre ultimul sau volum, Am fost candva femeie de onoare.

Fostul secretar de stat Valentin Preda Raducu a primit sase ani de inchisoare cu executare. Un fost politist DNA care a fotografiat un document despre firma Tel Drum a fost condamnat la opt ani

Valentin Raducu Preda, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a fost condamnat luni de Curtea de Apel Bucuresti la sase ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de coruptie si divulgarea unor secrete care pericliteaza securitatea nationala.

Autoritatile britanice au anuntat un nou bilant al victimelor atentatului de pe Manchester Arena: 119 persoane au fost ranite, dintre care 64 ar fi ranite

119 persoane au fost ranite, ca urmare a atentatului de pe Manchester Arena, care a avut loc la finalul unui concert sustinut, luni seara, de artista americana Ariana Grande, a anuntat directorul pentru servicii medicale si asistenta sociala din comitatul metropolitan Manchester, Jon Rouse. Dintre acestea, 64 sunt in continuare in spital, dintre care 20 in stare critica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2687 seconds )