Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fost ministru PSD, atac la adresa Guvernului Orban: NOAPTEA CA.......

Antena3 Antena3,
Fost ministru PSD, atac la adresa Guvernului Orban: NOAPTEA CA.......

Fostul ministru al Muncii Marius Budai lanseaza un atac virulent la adresa Guvernului Orban care discuta propunerea lui Catalin Predoiu de desfiintare a SIIJ. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN7: Un fost ministru, printre victime. O persoana a decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp.

Accident grav pe DN7: Un fost ministru, printre victime. Traficul rutier este intrerupt

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti.

Tariceanu, critici la adresa Guvernului: Evitarea dezbaterii legii bugetului in Parlament este o mare greseala

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca formatiunea pe care o conduce nu va ezita sa critice Guvernul Orban atunci cand greseste, iar partidul are o pozitie rationala, una loiala cetateanului. Asumarea repetata a raspunderii de catre Executiv este o greseala.

Marcel Ciolacu, reactie dura fata de intentia Guvernului Orban de a desfiinta Sectia Speciala: Un gest revoltator!

Presedintele interimar al PSD reactioneaza la intentia guvernului Ludovic Orban de a desfiinta Sectia Speciala de Investigare a Magistratilor.

ROMATSA saluta implicarea Guvernului Orban in ridicarea popririlor puse de fratii Micula: Incertitudinea financiara a luat sfarsit!

Reprezentantii Romatsa saluta implicarea GuvernuluiLudovic Orban pentru scoaterea institutiei din situatia grava in care se afla,dupa ce fratii Micula pusesera poprire pe conturi. Incertitudinea.

VIDEO Fost ministru implicat intr-un accident mortal in Arges. Masina condusa de Daniel Chitoiu a fost lovita violent de un autoturism intrat pe contrasens

Un accident de circulatie grav a avut loc in dimineata zilei de joi, 26 decembrie, pe raza localitatii argesene Zamfiresti. Fostul ministru Daniel Chitoiu se afla la volanul uneia dintre masinile implicate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )