Libnet.ro
UNICEF

22:45

ROMATSA saluta implicarea Guvernului Orban in ridicarea popririlor puse de fratii Micula: Incertitudinea financiara a luat sfarsit!

B1 B1,
ROMATSA saluta implicarea Guvernului Orban in ridicarea popririlor puse de fratii Micula: Incertitudinea financiara a luat sfarsit!

Reprezentantii Romatsa saluta implicarea GuvernuluiLudovic Orban pentru scoaterea institutiei din situatia grava in care se afla,dupa ce fratii Micula pusesera poprire pe conturi. Incertitudinea. continuă pe B1

Victor Ponta: O motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban trebuie initiata de PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca este total impotriva angajarii raspunderii Guvernului pe bugetul de stat, dar a precizat ca o motiune de cenzura trebuie initiata de PSD, adaugand ca nu a avut o discutie cu social-democratii pe aceasta tema, insa este deschis unui dialog.

Breaking news! USR a depus peste 60 de amendamente la bugetul Guvernului Orban

USR a trimis Guvernului PNL peste 60 de amendamente la legea bugetului de stat pentru 2020, care viz.

Sedinta la PSD. Liderii ar putea discuta depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban

Social-democratii se reunesc luni in sedinta Comitetului Executiv National, prilej cu care ar putea decide daca vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu angajarea raspunderii Guvernului pe buget. in sedinta se va discuta si posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura, potrivit unor surse politice.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )