Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident grav pe DN7: Un fost ministru, printre victime. Traficul rutier este intrerupt

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN7: Un fost ministru, printre victime. Traficul rutier este intrerupt

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN7: Un fost ministru, printre victime. O persoana a decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident grav pe DN7: Doua persoane, sot si sotie, au decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgenta Pitesti au confirmat si decesul sotiei soferului.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident grav pe DN7: O persoana a decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp.

UPDATE Accident grav in Neamt cu un microbuz ce venea din Marea Britanie: Doua persoane au murit, sapte sunt ranite

Un accident grav in care a fost implicat un microbuz a avut loc duminica noapte in judetul Neamt, fiind pus in aplicare planul rosu de interventie. Doua persoane au fost declarate decedate la fata locului, iar sapte au fost duse la spital, potrivit ZiarPiatraNeamt. ro. 19 Politia Neamt a informat ca microbuzul era condus de un tanar de 29 de ani din Vaslui, care intr-o succesiune de curbe nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul si s-a izbit frontal de un copacUPDATE 08. 04 Ranitii au fost dusi la spitalul din municipiul Roman. Unul dintre acestia este in coma, a declarat, la Digi 24, Irina Popa, purator de cuvant al ISU Neamt.

Fost ministru PSD: incepe Jihadul pentru alegerile locale. PNL face ce stie mai bine, taie din bani.Toti angajatii din administratie vor avea venituri mai mici

Deputatul PSD Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltarii, a subliniat faptul ca bugetul construit de Guvernul Orban arata ca vor avea loc taieri de fonduri pentru mai multe categorii socio-profesionale, iar angajatii din administratie vor avea salariile mai mici pentru ca sunt eliminate anumite sporuri.

Accident grav in judetul Sibiu: 2 morti si 3 victime grav ranite

Un accident rutier s-a produs, joi, pe DN 7, in judetul Sibiu, fiind implicate doua autoturisme in care se aflau 7 persoane. Doua persoane au murit, iar trei au fost ranite, dar sunt constiente. Traficul rutier este complet blocat.

Accident grav in apropiere de Timisoara. Zece persoane, printre care patru copii, au fost implicate

Zece persoane, printre care patru copii, au fost implicate intr-un grav accident rutier miercuri, in apropiere de Timisoara, intre localitatile Remetea Mare si Bucovat.

VIDEO Fost ministru implicat intr-un accident mortal in Arges. Masina condusa de Daniel Chitoiu a fost lovita violent de un autoturism intrat pe contrasens

Un accident de circulatie grav a avut loc in dimineata zilei de joi, 26 decembrie, pe raza localitatii argesene Zamfiresti. Fostul ministru Daniel Chitoiu se afla la volanul uneia dintre masinile implicate.

Momente de panica pe o sosea din Vaslui. O masina s-a rasturnat si a luat foc. Printre victime, un copil de un an jumatate

Momente de panica pe o sosea din Vaslui. Mai multe persoane, printre care si un copil de un an jumatate, au fost la un pas de moarte, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc.

Accident grav pe DN 66. Trei masini s-au ciocnit, trei oameni sunt raniti. O victima a ajuns in coma

Trei masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe Drumul National 66, in apropiere de Hateg, dupa ce o femeie a intrat cu masina pe contrasens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )