Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost profesor de religie, arestat pentru camatarie. Fusese dat afara din invatamant pentru ca facea bisnita la scoala

Antena3 Antena3,
Fost profesor de religie, arestat pentru camatarie. Fusese dat afara din invatamant pentru ca facea bisnita la scoala

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost retinut 24 de ore pentru camatarie. Politistii l-au prins in flagrant delict in timp ce lua banii de la o femeie careia ii imprumutase 1. 500 de lei. Pana la. continuă pe Antena3

Fost profesor de religie, ARESTAT pentru camatarie si santaj.

Un fost profesor de religie din Targu Jiu, caruia Mitropolia Olteniei i-a retras dreptul de a mai preda dupa ce elevii l-au acuzat de comportament inadecvat, a fost arestat preventiv, vineri, pentru camatarie si santaj, transmite Mediafax. Impotriva acestuia au fost depuse mai multe plangeri la Politie. Ion Laurentiu Bicoi a fost prins in flagrant in timp ce primea 300 de lei de la o persoana. Banii respectivi reprezentau dobanda la un imprumut de 1. 500 de lei luat anterior de la fostul .

Fost profesor de religie din Targu Jiu, arestat pentru camatarie si santaj

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost arestat preventiv, vineri, pentru camatarie si santaj, impotriva acestuia fiind depuse mai multe plangeri la Politie. De asemenea, Mitropolia Olteniei i-a.

Fost profesor de religie ajuns camatar. Fusese dat afara din invatamant pentru ca facea bisnita la scoala

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost retinut 24 de ore pentru camatarie. Politistii l-au prins in flagrant delict in timp ce lua banii de la o femeie careia ii imprumutase 1. 500 de lei. Pana la.

Profesorul de religie Bacoi, retinut pentru camatarie

Laurentiu Bacoi, fost profesor de religie la Colegiul Comercial Virgil Madgearu, a fost retinut de politie pentru 24 de ore sub acuzatia de camatarie.

Romanul care si-a ucis fiul si sotia in SUA a fost arestat pentru 29 de zile

Romanul care si-a ucis sotia si fiul cel mare in Statele Unite a fost arestat pentru 29 de zile. Camil Matase este acuzat de omor calificat si deosebit de grav, mama sa fiind cea care l-a denuntat la politie.

Interlop arestat pentru ca abuza minore din centrele de plasament.

Un interlop a fost arestat pentru ca ar fi racolat fete minore din centre de plasament. El punea fetele sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti, potrivit B1TV. Tei adolescente din Iasi au fost vandute ca o marfa, timp de doi ani, in diferite apartamente inchiriate sau hoteluri din municipiul Iasi. Fetele au fost racolate din caminele de orfani de un apropiat al clanului Corduneanu, scriu jurnalistii de la Ziarul de Iasi. Cazul dateaza din 2011, insa interlopul a fost prins abia .

VIDEO. Interlop arestat pentru ca abuza minore din centrele de plasament.

Un interlop a fost arestat pentru ca ar fi racolat fete minore din centre de plasament. El punea fetele sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti, potrivit B1TV. Tei adolescente din Iasi au fost vandute ca o marfa, timp de doi ani, in diferite apartamente inchiriate sau hoteluri din municipiul Iasi. Fetele au fost racolate din caminele de orfani de un apropiat al clanului Corduneanu, scriu jurnalistii de la Ziarul de Iasi. // Cazul dateaza din 2011, insa interlopul a .

Iasi: Interlop arestat pentru ca abuza de eleve orfane, pe care le racola pentru prostitutie

Interlopul Marius Teodor Gangal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acesta fiind acuzat ca a racolat eleve orfane pe care le obliga sa se prostitueze in perioada 2011 - 2012. Barbatul, un apropiat al clanului.

Gici Becali, arestat pentru justitie privata. Omul de afaceri voia sa-si faca singur dreptate

Gigi Becali a fost condamnat in dosarul sechestrarii hotilor, pentru ca a vrut sa faca justitie privata. Potrivit judecatorilor inaltei Curti, declaratiile pe care le-a facut Gigi Becali in cadrul mai.

Gigi Becali, arestat pentru justitie privata. Omul de afaceri voia sa-si faca singur dreptate

Gigi Becali a fost condamnat in dosarul sechestrarii hotilor, pentru ca a vrut sa faca justitie privata. Potrivit judecatorilor inaltei Curti, declaratiile pe care le-a facut Gigi Becali in cadrul mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )