Libnet.ro
UNICEF

11:30

A fost rapit fostul primar din Constanta? Radu Mazare s-ar afla ilegal intr-o inchisoare din Romania

România Liberă România Liberă,
A fost rapit fostul primar din Constanta? Radu Mazare s-ar afla ilegal intr-o inchisoare din Romania

O instanta de judecata din Madagascar a decis ca Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost ex. continuă pe România Liberă

Ministerul Justitiei, prima reactie dupa ce o instanta din Madagascar a decis ca extradarea lui Radu Mazare a fost ilegala

Statul roman si-a indeplinit atributiile, cu deplina respectare a legii si a instrumentelor internationale aplicabile, a precizat Ministerul Justitiei dupa informatiile conform carora o instanta din Madagascar a decis ca extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare ar fi fost ilegala.

Noi precizari ale Ministerul de Justitie, privind extradarea lui Radu Mazare din Republica Madagascar

Ministerul Justitiei MJ) precizeaza, marti, cu privire la procedura de extradare in Romania a fostului edil al municipiului Constanta Radu Mazare, ca statul roman si-a indeplinit atributiile, cu deplina respectare a legii, adaugand ca MJ nu are nicio competenta sa intervina sau sa verifice modalitatea in care un stat solicitat executa orice fel de cerere de cooperare judiciara.

E oficial: Radu Mazare a fost extradat ilegal din Madagascar in Romania. Instanta a dispus sa fie retrimis in insula africana

Radu Mazare a fost extradat ilegal din Madagascar in Romania, in luna mai a anului trecut si trebuie retrimis in insula din estul Africii. Este decizia defintiva luata de Tribunalul Antananarivo dupa ce fostul primar al Constantei a atacat in instanta decizia autoritatilor din Madagascar de a-l repatria, fara o hotarare judecatoreasca.

Radu Mazare, cu bagajul la usa: S-ar putea intoarce in Madagascar. Avocatul fostului primar PSD a gasit solutia

Radu Mazare ar putea reveni in locul sau preferat de refugiu, Madagascar. Avocatul fostului primar al Constantei, Mihai Hotca, a declarat ca toate actele in baza carora clientul sau a fost extradat din.

Cati ani de inchisoare mai are de executat Radu Mazare

Anul trecut, in luna mai, Radu Mazare, fostul edil al Constantei, a fost extradat din Madagscar si adus sub escorta in Romania, pentru a executa o condamnare de noua ani de inchisoare, primita in dosarul.

Rasturnare de situatie pentru Radu Mazare. Va fi eliberat din inchisoare?! Dezvaluiri de ultima ora

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Politicianul ar putea fi eliberat dupa ce a ajuns la inchisoare. Se intampla in aceste momente. Radu Mazare, ar putea di eliberat din inchisoare Alaturi de avocatul sau, Radu Mazare a emis un comunicat de presa prin care spune ca a fost predat autoritatilor din Romania in .

Ministerul Justitiei reactioneaza dupa ce Radu Mazare a anuntat ca o instanta din Madagascar a decis ca ar fi fost extradat ilegal in Romania

Statul roman si-a indeplinit atributiile, cu deplina respectare a legii si a instrumentelor internationale aplicabile, sustine Ministerul Justitiei, care face marti mai multe precizari legate de extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Aceasta, in conditiile in care Radu Mazare - aflat in Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 9 ani de inchisoare - a transmis un comunicat de presa in care sustine ca trebuie trimis inapoi in Madagascar in baza unei decizii a Tribunalului din Anatananarivo, care a judecat cazul extradarii sale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3272 seconds )