Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta banca Dexia vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta. Personalitatile din Belgia sunt indignate

B1 B1,
Fosta banca Dexia vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta. Personalitatile din Belgia sunt indignate

Fosta banca Dexia din Belgia, nationalizata si redenumita Belfius, a anuntat ca vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta, lucru care a starnit controverse in randul personalitatilor din lumea artei. continuă pe B1

Surse: Statul vrea sa vanda 51% din Posta Romana

Guvernul va modifica strategia de privatizare a Postei Romane si va scoate la vanzare un pachet majoritar de actiuni, de pana la 51% din capitalul social, potrivit unui proiect de hotarare de guvern aflat pe.

Dosarul Fraudelor Bancare: O parte din creditele obtinute ilegal in 2008-2009 ar fi ajuns la ...

UPDATE: O parte din banii obtinuti din credite ilegale ajungeau, prin Locic si Vasile Crestin , la senatorul PSD, generalul CATALIN VOICU? Instanta Curtii de Apel Bucuresti a reluat sambata judecarea mandatelor de arestare pentru al doilea lot de 13 acuzati din dosarul fraudelor bancare , cu prejudiciul de 85 de milioane de euro. Faptele au fost savarsite intre ianuarie 2008-decembrie 2011. Numele senatorului Catalin Voicu, condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost .

CNADNR anunta reluarea circulatiei pe o parte din drumurile nationale blocate

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand cu ora 12:30, s-a deschis circulatia pe DN 21 Drajna - Calarasi, DN 3 Lehliu Gara - Calarasi si PE DN 51 Izvoarele - Zimnicea, arata un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )