Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Fraudelor Bancare: O parte din creditele obtinute ilegal in 2008-2009 ar fi ajuns la ...

România Liberă România Liberă,
Dosarul Fraudelor Bancare: O parte din creditele obtinute ilegal in 2008-2009 ar fi ajuns la ...

UPDATE: O parte din banii obtinuti din credite ilegale ajungeau, prin Locic si Vasile Crestin , la senatorul PSD, generalul CATALIN VOICU? Instanta Curtii de Apel Bucuresti a reluat sambata judecarea mandatelor de arestare pentru al doilea lot de 13 acuzati din dosarul fraudelor bancare , cu prejudiciul de 85 de milioane de euro. Faptele au fost savarsite intre ianuarie 2008-decembrie 2011. Numele senatorului Catalin Voicu, condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost . continuă pe România Liberă

DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: Marius Locic, RETINUT pentru 24 de ore.

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut, vineri dimineata, de procurorii DIICOT, iar sotia acestuia a primit interdictie de a parasi tara, ambele masuri fiind dispuse in dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro, potrivit Mediafax. Sotii Locic sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, aderare si sprijinire de grup infractional si spalare de bani. Citeste si EXCLUSIV RL. Zeci de sefi de banci, oameni de afaceri si notari, acuzati de FRAUDE. Blaga NEAGA .

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut in dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut, vineri dimineata, de procurorii DIICOT, in dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro. Totodata, sotia acestuia a primit interdictie de a parasi tara, in.

Dosarul fraudelor bancare Marius Locic a fost retinut. El este acuzat de inselaciune si spalare de bani

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut, vineri dimineata, de procurorii DIICOT, iar sotia acestuia a primit interdictie de a parasi tara, ambele masuri fiind dispuse in dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro, anunta Mediafax. Sotii Locic sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, aderare si sprijinire de grup infractional si spalare de bani.

DOSARUL FRAUDELOR BANCARE. Marius Locic: Sunt total nevinovat; probabil, am deranjat anumite ...

Omul de afaceri Marius Locic, care este vizat in ancheta fraudelor bancare de 85 de milioane de euro, a aratat joi la DIICOT ca este absolut nevinovat, are o relatie foarte buna cu bancile si creditarea si ca, in opinia sa, cel mai probabil, a deranjat anumite persoane prin deschiderea unor piete, potrivit Mediafax. Citeste si 7 directori de la doua banci, acuzati ca acordau CREDITE FALSE, RIDICATI de DIICOT. Sunt implicati si patru notari. Pagubele depasesc 85 milioane euro. Locic a .

DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: 20 de retinuti,intre care 3 directori de banci, 2 notari, 2 ...

UPDATE: In dosarul fraude bancare sunt retinute pana acum 20 de persoane intre care Ioan Crestin, Marius Locic, 3 directori de banci, 2 notari publici , 2 evaluatori, alte 21 de persoane fiind obligate sa nu paraseasca localitatea, sustine DIICOT. Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut, vineri dimineata, de procurorii DIICOT, iar sotia acestuia a primit interdictie de a parasi tara, fiind acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, aderare si sprijinire de grup .

Dumitru Crestin spune ca nu este implicat in dosarul fraudelor bancare

Dumitru Crestin nu este implicat in cazul privind fraudele bancare, potrivit unui comunicat de presa din partea acestuia.

Cristian Sima, despre dosarul fraudelor bancare: Ce se intampla acum sunt de fapt alunele unei afaceri mai mari. Prejudiciul este de ordinul sutelor de milioane de euro

Brokerul Cristian Sima a vorbit joi seara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre dosarul bancherilor acuzati de frauda, aratand ca prejudiciu.

Cazul fraudelor bancare. Liderul retelei, Marius Locic, a fost retinut. Cum opera reteaua condusa de afacerist

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost audiat ore bune la sediul DIICOT, in dosarul fraudelor bancare. Sotia lui a primit interdictia de a parasi tara si va fi cercetata in.

Cazul fraudelor bancare. Liderul retelei, Marius Locic, a fost retinut

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost audiat ore bune la sediul DIICOT, in dosarul fraudelor bancare. Sotia lui a primit interdictia de a parasi tara si va fi cercetata in.

Fosta banca Dexia vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta. Personalitatile din Belgia sunt indignate

Fosta banca Dexia din Belgia, nationalizata si redenumita Belfius, a anuntat ca vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta, lucru care a starnit controverse in randul personalitatilor din lumea artei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )