Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul CEO al Tiriac Holding a fost numit director general al Transgaz

B1 B1,
Fostul CEO al Tiriac Holding a fost numit director general al Transgaz

Petru Vaduva, fost CEO al Tiriac Holding, a fost numit in functia de director general al Transgaz Medias, dupa ce fostul sef Ioan Rusu a fost eliberat din functie, potrivit Ziarul Financiar. Prin hotararea. continuă pe B1

Fostul CEO Tiriac Holding a fost numit director general al Transgaz

Fostul directorul general al Tiriac Holdings Petru Vaduva a fost numit, marti, director general la Transgaz Medias TGN), la doua luni dupa ce a fost ales in Consiliul de Administratie al transportatorului national de gaze naturale, iar fostul sef Ioan.

Petru Vaduva a fost numit director general al Transgaz, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie-Surse

Noul Consiliu de Administratie al Transgaz l-a desemnat pe Petru Vaduva in functia de director general al Transgaz, potrivit unor surse guvernamentale. Acesta a ocupat din 2009 functia de director general executiv al Tiriac Holding din 2009. La sfarsitul lunii aprilie 2013 a fost ales, alaturi de alte patru persoane, membru al Consiliului de Administratie al Transgaz. Petru Vaduva il va inlocui pe actualul director general, Ioan Rusu. Inainte de a ajunge la Tiriac Holding, Vaduva a fost director de investitii la Intreprid GEM.

Fostul sef al Serviciului Fiscal de Stat, Nicolae Platon, a fost numit director la Agentia Turismului

Candidatura lui Nicolae Platon a fost aprobata in cadrul sedintei de astazi a Guvernului, dupa ce din functie a fost eliberata Ludmila Dumitras, fost director general al institutiei.

Transgaz are un nou director general si un nou membru in CA

Noul Consiliu de Administratie CA) al Transgaz, numit in baza ordonantei privind guvernanta corporativa, l-a desemnat pe Petru Vaduva director general al Tiriac Holding) in functia de director general al companiei, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Transgaz are un nou director general si un nou membru in CA

Noul Consiliu de Administratie CA) al Transgaz, numit in baza oprdonantei privind guvernanta corporativa, l-a desemnat pe Petru Vaduva director general al Tiriac Holding) in functia de director general al companiei, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Didier Luc Marie Dominique Colin a preluat functia de Director General Adjunct al BRD- Groupe Societe Generale

Didier Luc Marie Dominique Colin a preluat functia de Director General Adjunct al BRD- Groupe Societe Generale S. , membru in Comitetul de Directie, coordonator al activitatii Departamentului Control Central al Riscurilor, se arata intr-un comunicat al BRD remis Bursei de Valori miercuri dimineata. Aprobarea prealabila a BNR a fost acordata sub rezerva primirii de catre BNR a informatiilor solicitate de la Federal Reserve Bank of New York cu privire la activitatea Dlui Colin si a clariflcarii modului in care acestea se complementeaza cu informatiile transmise de Board of Governors of the Federal Reserve System, se mai arata in comunicat.

BNR a acceptat ca Didier Luc Marie Dominique Colin sa preia functia de Director General Adjunct al BRD

BRD - Groupe Societe Generale BRD) anunta ca, in urma primirii in data de 03. 2013 a aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei BNR), Didier Luc Marie Dominique Colin a preluat functia de Director General Adjunct al institutiei financiare, conform unui raport curent remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BNR l-a acceptat ca Didier Colin ca Director General Adjunct al BRD

BRD - Groupe Societe Generale BRD) anunta ca, in urma primirii in data de 03. 2013 a aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei BNR), Didier Luc Marie Dominique Colin a preluat functia de Director General Adjunct al institutiei financiare, conform unui raport curent remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Petru Vaduva, director general al Transgaz

Noul Consiliu de Administratie al societatii Transgaz l-a desemnat pe Petru Vaduva in functia de director general, arata HotNews. ro.

Ovidiu-Petrisor Artopolescu a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Ovidiu-Petrisor Artopolescu, fost manager la Microsoft Romania si fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica TEL), la cateva zile dupa ce AGA l-a reales membru in consiliu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )