Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ovidiu-Petrisor Artopolescu a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ovidiu-Petrisor Artopolescu a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Ovidiu-Petrisor Artopolescu, fost manager la Microsoft Romania si fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica TEL), la cateva zile dupa ce AGA l-a reales membru in consiliu. continuă pe Ziarul Bursa

Artopolescu a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica

Ovidiu-Petrisor Artopolescu, fost sef al Microsoft Romania si fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, la cateva zile dupa ce adunarea generala a actionarilor l-a reales membru in consiliu.

Transelectrica: Ovidiu-Petrisor Artopolescu, noul presedinte al CS

Transelectrica anunta ca, in sedinta de ieri, Consiliul de Supraveghere CS) l-a ales pe domnul Ovidiu-Petrisor Artopolescu in calitatea de presedinte al CS, potrivit unui comunicat de presa emis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fostul CEO al Tiriac Holding a fost numit director general al Transgaz

Petru Vaduva, fost CEO al Tiriac Holding, a fost numit in functia de director general al Transgaz Medias, dupa ce fostul sef Ioan Rusu a fost eliberat din functie, potrivit Ziarul Financiar. Prin hotararea.

Petru Vaduva a fost numit director general al Transgaz, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie-Surse

Noul Consiliu de Administratie al Transgaz l-a desemnat pe Petru Vaduva in functia de director general al Transgaz, potrivit unor surse guvernamentale. Acesta a ocupat din 2009 functia de director general executiv al Tiriac Holding din 2009. La sfarsitul lunii aprilie 2013 a fost ales, alaturi de alte patru persoane, membru al Consiliului de Administratie al Transgaz. Petru Vaduva il va inlocui pe actualul director general, Ioan Rusu. Inainte de a ajunge la Tiriac Holding, Vaduva a fost director de investitii la Intreprid GEM.

Fostul sef al Serviciului Fiscal de Stat, Nicolae Platon, a fost numit director la Agentia Turismului

Candidatura lui Nicolae Platon a fost aprobata in cadrul sedintei de astazi a Guvernului, dupa ce din functie a fost eliberata Ludmila Dumitras, fost director general al institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )