Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul deputat de Arges Theodor Nicolescu a fost trimis in judecata alaturi de alte 7 persoane din dosarul ANRP

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat de Arges Theodor Nicolescu a fost trimis in judecata alaturi de alte 7 persoane din dosarul ANRP

Fost vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), Theodor Catalin Nicolescu, la data faptelor anchetate de procurori secretar de stat la Ministerul Justitiei, va fi judecat pentru abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Primarul din Tulcea a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis in judecata de DNA pentu luare de mita, dupa ce ar fi primit de la administatorul unei firme un apartament intr-un bloc pentru care.

Horia Simu, Marko Attila si Theodor Nicolescu, judecati in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP

Omul de afaceri Horia Simu, fostii deputati Marko Attila si Theodor Nicolescu au fost trimisi in judecata, alaturi de alte cinci persoane, in dosarul privind despagubirea ilegala aprobata de ANRP pentru un.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis in judecata in stare de arest la domiciliu

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, informeaza DNA intr-un comunicat. Constantin Hogea este acuzat de luare de mita si.

Fosti sefi din cadrul ANRP, trimisi in judecata: Ingrid Zaarour, Marko Attila si Theodor Nicolescu, printre cei vizati

Fosti sefi din cadrul ANRP, trimisi in judecata pe banda rulanta. Procurorii DNA anunta ca Ingrid Zaarour, cercetata sub control judiciar, a fost trimisa in judecata pentru abuz in serviciu. De asemenea,.

Primarul Hogea, trimis in judecata alaturi de sotia si fiica sa. Arhitectul si secretarul Primariei Tulcea sunt de asemenea inculpati

Primarul Constantin Hogea a fost trimis in judecata in stare de arest de DNA Galati, pentru luare de mita si alte infractiuni in forma continuata. Alaturi de el vor raspunde in fata justitiei sotia si fiica sa, alaturi de arhitectul-sef si secretarul Primariei Tulcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )