Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, la varsta de 44 de ani

România Liberă România Liberă,
Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, la varsta de 44 de ani

Fostul mare international Daniel Prodan a murt, miercuri seara, la varsta de44 de ani, in urma unui infarct. continuă pe România Liberă

VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a invins pe argentinianul Batistuta, a murit in urma unui infarct. Fostii colegi sunt in stare de soc. Marica: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, in urma unui infarct. Medicii au incercat sa-l resusciteze, timp de trei ore, fara succes, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu.

Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Balint: Ramas bun, prieten drag. Marica: Drum lin, Tatuca

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct, dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze timp de trei ore.

Drama in fotbalul romanesc: Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani!

Fostul international Daniel Prodan a incetat din viata, miercuri seara, la doar 44 de ani in urma unui infarct suferit la locuinta sa din Voluntari in timp ce se uita la televizor. Prodan nu acuzase pana acum probleme de sanatate, jucand ocazional fotbal cu fostii colegi din Generatia de Aur.

Daniel Prodan a murit. Care era marele regret al fotbalistului din Generatia de Aur

Daniel Prodan a murit la 44 de ani, in urma unui infarct. Fostul component al Generatiei de Aur s-a stins in casa sa din Voluntari.

Ne stiam, ne salutam, dar atat. Gigi Becali, reactie dupa decesul fostului fotbalistului Daniel Prodan

Moartea lui Daniel Prodan i-a luat prin surprindere pe toti care il cunosteau. Fostul fotbalist a incetat din viata la varsta de 44 de ani in urma unui infarct. Printre cei care au.

FOTO Daniel Prodan a murit. Atletico Madrid si-a exprimat condoleantele

Daniel Prodan a murit, lasand in urma o cariera frumoasa de fotbalist. Fostul fundas al Geenratiei de Aur era genul de stopper care nu prea lasa nimic sa treaca de el.

Daniel Prodan a murit. Lumea fotbalului e in stare de soc

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani. Fostul jucator al echipei nationale, component al Geenratiei de Aur, lasa in urma o sotie si doi copii.

Tragedie Fostul mare fotbalist Daniel Didi Prodan a murit in urma unui infarct. Avea doar 44 de ani

Jurnalistul Dorin Chiotea a anuntat pe pagina sa de facebook ca fostul international Daniel Prodan, unul din componentii Generatiei de aur, a murit miercuri seara in urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului mare fundas tricolor, sub ochii sotiei sale, Licinia. Se uita la televizor si s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a intamplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de doua-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic au povestit cei din familie pentru Libertatea. Didi Prodan: N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun numar 3 din tara, la vremea mea! Am si-acum imprimat numarul 3 pe piele!.

Daniel Prodan a murit. Pierdere imensa pentru fotbalul romanesc, Didi avea doar 44 de ani

Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Fostul fundas al echipei nationale, component al Generatiei de Aur, avea doar 44 de ani.

Radu Banciu, despre moartea lui Daniel Prodan: Singurul lucru care ne intereseaza in aceasta chestiune este autopsia. Ne trebuie o explicatie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului international Daniel Prodan. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )