Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tragedie Fostul mare fotbalist Daniel Didi Prodan a murit in urma unui infarct. Avea doar 44 de ani

Hotnews Hotnews,
 Tragedie Fostul mare fotbalist Daniel Didi Prodan a murit in urma unui infarct. Avea doar 44 de ani

Jurnalistul Dorin Chiotea a anuntat pe pagina sa de facebook ca fostul international Daniel Prodan, unul din componentii Generatiei de aur, a murit miercuri seara in urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului mare fundas tricolor, sub ochii sotiei sale, Licinia. Se uita la televizor si s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a intamplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de doua-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic au povestit cei din familie pentru Libertatea. Didi Prodan: N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun numar 3 din tara, la vremea mea! Am si-acum imprimat numarul 3 pe piele!. continuă pe Hotnews

Decesul lui Daniel Didi Prodan: A fost resuscitat trei ore, inima i-a repornit de patru ori - Este socant ca la 44 de ani sa faca infarct - Pompiliu Popescu

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani, in urma unui infarct. Prima ambulanta a ajuns la casa fostului international roman la doar 14 minute dupa primul apel telefonic. Inima lui Didi a fost repornita de patru ori, in cele trei ore de resuscitare. Este socant ca la 44 de ani sa faca infarct, a precizat Pompiliu Popescu, fostul medic al nationalei de fotbal a Romaniei.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, la varsta de 44 de ani

Fostul mare international Daniel Prodan a murt, miercuri seara, la varsta de44 de ani, in urma unui infarct.

Imagine - omagiu pentru Didi Prodan

Daniel Didi Prodan a fost omagiat printr-o imagine speciala de casa de pariuri online Betano, care a tinut sa reliefeze realizarile de o viata ale celui mai bun numar 3 din Generatia de Aur.

Doliu in lumea sportului romanesc: Didi Prodan, fostul component al Generatiei de Aur, a incetat din viata la doar 44 de ani

Lumea sportului a fost zguduita de o veste tragica. Fostul international Didi Prodan a incetat din viata la doar 44 de ani. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a invins pe argentinianul Batistuta, a murit in urma unui infarct. Fostii colegi sunt in stare de soc. Marica: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, in urma unui infarct. Medicii au incercat sa-l resusciteze, timp de trei ore, fara succes, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu.

Prietenii si primii colegi ai lui Didi Prodan si-au luat ramas bun de la fotbalist la Stadionul Olimpia

Peste 100 de persoane, actuali sportivi si fosti colegi de generatie, dar si simplii oameni s-au prezentat la stadionul Olimpia pentru a-si lua ramas bun de la Didi Prodan.

Didi Prodan a fost un maestru al vorbelor de duh. Cateva dintre glumele sale vor ramane nemuritoare

Didi Prodan a murit fulgerator la doar 44 de ani, lasand in urma o familie si o lume a fotbalului in stare de soc.

FOTO inainte sa moara, Didi Prodan a facut schimb de mesaje cu un coleg din Generatia de Aur

Gica Popescu a publicat pe pagina de Facebook o imagine a telefonului sau. Cu 30 de minute inainte sa moara, Didi Prodan ii trimitea mesaje.

Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Balint: Ramas bun, prieten drag. Marica: Drum lin, Tatuca

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct, dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze timp de trei ore.

Lumea fotbalului romanesc in stare de soc dupa decesul lui Prodan

Informatia ca fostul mare international Daniel Prodan a incetatat din viata,miercuri seara, la doar 44 de ani in urma unui infarct a lovit ca o maciuca in moalele capului intreaga suflare a fotbalului romanesc. Tarziu in noapte au inceput sa apara si primele reactii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )