Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a invins pe argentinianul Batistuta, a murit in urma unui infarct. Fostii colegi sunt in stare de soc. Marica: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a invins pe argentinianul Batistuta, a murit in urma unui infarct. Fostii colegi sunt in stare de soc. Marica: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, in urma unui infarct. Medicii au incercat sa-l resusciteze, timp de trei ore, fara succes, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu. continuă pe România Liberă

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, la varsta de 44 de ani

Fostul mare international Daniel Prodan a murt, miercuri seara, la varsta de44 de ani, in urma unui infarct.

Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Balint: Ramas bun, prieten drag. Marica: Drum lin, Tatuca

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct, dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze timp de trei ore.

Tragedie Fostul mare fotbalist Daniel Didi Prodan a murit in urma unui infarct. Avea doar 44 de ani

Jurnalistul Dorin Chiotea a anuntat pe pagina sa de facebook ca fostul international Daniel Prodan, unul din componentii Generatiei de aur, a murit miercuri seara in urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului mare fundas tricolor, sub ochii sotiei sale, Licinia. Se uita la televizor si s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a intamplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de doua-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic au povestit cei din familie pentru Libertatea. Didi Prodan: N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun numar 3 din tara, la vremea mea! Am si-acum imprimat numarul 3 pe piele!.

Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan. Presa internationala scrie despre decesul fostului fotbalist

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notand ca vestea mortii romanului este socanta. Numerosi fani au transmis condoleante pe retelele de socializare.

Daily Record: Veste socanta a mortii lui Daniel Prodan - Reactii in presa internationala dupa decesul fostului fotbalist roman

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notand ca vestea mortii romanului este socanta. Numerosi fani au transmis condoleante pe retelele de socializare, informeaza News. ro.

lacrimilenuajung! Mesajul impresionant al lui Cozmin Gusa dupa moartea fotbalistului Daniel Prodan: Frate Didi, dintre noi, erai cel mai sincer si bun la suflet

Moartea subita a fostului mare fotbalist Daniel Prodan i-a socat pe cei care l-au cunoscut, dar si pe fanii sai. Mesajele de condoleante curg de la primele ore ale diminetii, iar pe retelele de socializare.

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala

Trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala, a anuntat, joi, Primaria Capitalei. O adresa oficiala in acest sens a fost formulata de familie iar Primaria a fost de acord cu solicitarea.

Drama in fotbalul romanesc: Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani!

Fostul international Daniel Prodan a incetat din viata, miercuri seara, la doar 44 de ani in urma unui infarct suferit la locuinta sa din Voluntari in timp ce se uita la televizor. Prodan nu acuzase pana acum probleme de sanatate, jucand ocazional fotbal cu fostii colegi din Generatia de Aur.

S-a stabilit ziua si ora cand va fi inmormantat fotbalistul Daniel Prodan

Fostul international Daniel Prodan, decedat la doar 44 de ani in urma unui infarct, va fi inmormantat, sambata, la ora 13. 00, la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera, informeaza.

Radu Banciu, despre moartea lui Daniel Prodan: Singurul lucru care ne intereseaza in aceasta chestiune este autopsia. Ne trebuie o explicatie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului international Daniel Prodan. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )