Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fostul manager de campanie al lui Donald Trump a coordonat operatiuni media pentru a-i discredita pe opozantii fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul manager de campanie al lui Donald Trump a coordonat operatiuni media pentru a-i discredita pe opozantii fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici

Fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a autorizat o operatiune media secreta in favoarea fostului presedinte ucrainian, Viktor Ianukovici, care a inclus articole plasate in Wall Street Journal si alte site-uri americane dar si instruirea unor jurnalisti pentru a o ataca pe Hillary Clinton, informeaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Trump, nu a scapat de procurorul Robert Mueller. Va fi anchetat pentru contactele sale din Rusia si Ucraina

Procurorul Robert Mueller a fost autorizat sa ancheteze legaturile fostului sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, cu puterea din Rusia si fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici.

DONALD TRUMP, declaratiile care au SOCAT iNTREAGA LUME: SUA a pierdut deja RAZBOIUL cu China

Razboiul comercial cu China a fost pierdut in urma cu mult timp, a afirmat miercuri presedintele american Donald Trump. Nu suntem intr-un razboi comercial cu China, acest razboi a fost pierdut in urma cu.

Donald Trump si un iepure putin socat au deschis celebra Cursa cu oua de Paste de la Casa Alba (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, si prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, au dat startul in a doua zi a Pastelui catolic traditionalei Curse cu oua de la Casa Alba. Este al doilea an in care.

Donald Trump, in lupta cu marile companii americane

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, care a lansat inca de la sfarsitul lunii trecute atacuri la adresa grupului Amazon al lui Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta, potrivit clasamentului Forbes, continua sa acuze cel mai mare retailer online din lume ca beneficiaza de preturi incorect de mici din partea postei americane si ca nu plateste suficiente taxe. insa Amazon nu este singura companie luata in colimator de seful Casei Albe.

Donald Trump nu este suspect, pentru moment, in ancheta rusa a lui Mueller

Procurorul special american, Robert Mueller, le-a comunicat, luna trecuta, avocatilor presedintelui Donald Trump ca nu-l considera, in acest stadiu, suspect pe seful statului in ancheta rusa, dezvaluie The Washington Post WP), scrie Reuters.

Donald Trump nu este suspect pentru moment in ancheta rusa a lui Mueller

Procurorul special american Robert Mueller le-a comunicat luna trecuta avocatilor presedintelui Donald Trump ca nu-l considera, in acest stadiu, suspect pe seful statului in ancheta rusa, dezvaluie The Washington Post WP), scrie Reuters.

Tarile baltice i-au cerut lui Donald Trump sa le includa in scutul antiracheta

Liderii tarilor baltice, aflati la Washington, i-au cerut presedintelui american, Donald Trump, sa t.

Donald Trump vrea sa trimita armata la granita cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump adeclarat ca trimiterea armatei la granita cu Mexicul ar constitui un mare pas, informeaza AFP. in ultima perioada, liderul de la Casa Alba a reprosat de mai.

Donald Trump vrea sa trimita armata la granita cu Mexicul

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat marti ca doreste sa desfasoare armata americana la granita cu Mexicul, ceea ce, in opinia sa, ar constitui un mare pas, transmite AFP. Ne vom apara.

Donald Trump, comparat cu un PORC in New York Magazine (FOTO)

Presedintele american primeste o lovitura de la una dintre cele mai importante publicatii din SUA. Donald Trump este comparat in ultimul numar New York Magazine cu un porc. Nu e un complot. Nu e.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )