Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fostul ministru Bogdan Dragoi vrea un loc de administrator la SIF Banat-Crisana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru Bogdan Dragoi vrea un loc de administrator la SIF Banat-Crisana

Fostul ministru de finante Bogdan Dragoi si-a depus candidatura pentru unul dintre cele patru locuri libere din Consilului de Administratie al SIF Banat-Crisana SIF1), pentru care urmeaza sa fie organizate alegeri, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 2 martie. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul consilier al lui Basescu, Bogdan Dragoi, vrea un loc in conducerea SIF Banat-Crisana

Fostul consilier prezidential, Bogdan Dragoi, si-a depus candidatura pentru unul dintre posturile ramase libere in Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana .

Bogdan Dragoi, fost consilier prezidential si fost ministru al finantelor, candideaza in Consiliul de Administratie al SIF 1

Bogdan Dragoi, fostul consilier prezidential pe economie si fost ministru al Finantelor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu, candideaza pentru un post de administrator in Consiliul de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Banat-Crisana SIF 1), potrivit listei publicate pe site-ul societatii.

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi candideaza in CA al SIF1

Bogdan Dragoi, fostul consilier prezidential pe economie si fost ministru al Finantelor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu, candideaza pentru un post de administrator in Consiliul de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Banat-Crisana SIF1), potrivit listei publicate pe site-ul societatii.

Dosarul privatizarilor strategice: Fostul ministru Codrut Seres - 4 ani si 8 luni de inchisoare cu EXCUTARE, Zsolt Nagy - 4 ani

Update 11. 31 - Fostul ministru Codrut Seres a primit o condamnare de 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarilor strategice. in acelasi dosar, fostul ministru Zsolt Nagy a fost cond.

Dosarul privatizarilor strategice: Fostul ministru Codrut Seres - 4 ani si 8 luni de iNCHISOARE cu executare, Zsolt Nagy - 4 ani

Update 11. 31 - Fostul ministru Codrut Seres a primit o condamnare de 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarilor strategice. in acelasi dosar, fostul ministru Zsolt Nagy a fost condamnat.

Dosarul Privatizari strategice. Fostul ministru Codrut Seres, condamnat definitiv la 4 ani si 8 luni de inchisoare

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres a fost condamnat, marti, de Curtea Suprema, la 4 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul Privatizari strategice. in aceeasi cauza, fostul ministru Zsolt Nagy a primit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare.

Fostul ministru Cristian David ramane in arest preventiv

Fostul ministru Cristian David va ramane in arest preventiv, dupa ce instanta a decis respingerea contestatiei acestuia, potrivit biroului de presa al inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA: De ce sunteti agresiv, asa sunt denuntatorii, agresivi? (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale pentru a fi audiat. La sfarsitul saptamanii trecute acesta a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul Microsoft dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa, ar fi dat declaratii - care sa-i ajute pe procurori in ancheta - prin care si-a sustinut solicitarea de iesire din detentie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )