Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fostul ministru de Interne Radu Stroe, exclus din PNL. Asta-i viata!

Antena3 Antena3,
Fostul ministru de Interne Radu Stroe, exclus din PNL. Asta-i viata!

Conducerea PNL a votat propunerea de excludere din partid a vicepresedintelui PNL Radu Stroe, dupa ce grupul deputatilor liberali a decis sa solicite Biroului Politic al PNL sa ia in discutie situatia fostului. continuă pe Antena3

Fostul ministru de Interne Radu Stroe, exclus din PNL

Fostul de ministru de Interne Radu Stroe a fost exclus din PNL. Fostul ministru de Interne a confirmat aceasta informatie. Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a anuntat ca Biroul Politic National al.

Radu Stroe, exclus din PNL

Deputatul Radu Stroe a fost exclus din PNL de catre Biroul Politic al partidului. 53 de liberali au votat pentru excludere, iar zece impotriva. Stroe este acuzat ca a facut declaratii impotriva PNL si ca a votat in Parlament, de mai multe ori, impotriva liniei stabilite de grupul parlamentar.

Radu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe, fost ministru al Afacerilor Interne, a fost exclus astazi din PNL, au declarat pentru ziarul BURSA surse din partid.

Surse: Mai multi deputati liberali ii cer lui Stroe demisia din PNL

Vicepresedintele PNL Radu Stroe participa la sedinta de grup a deputatilor liberali, unde mai multi colegi ii solicita demisia din partid ca urmare a declaratiilor si pozitionarii acestuia din ultima perioada, relateaza Mediafax, citand surse participante la reuniune.

Radu Stroe: Nu exista un om sau o functie guvernamentala pentru care sa rupi un vechicul de 70%

Nu exista un om sau o functie guvernamentala pentru care sa rupi un vechicul de 70%, a declarat fostul ministru de Interne Radu Stroe, dupa ce conducerea PNL a votat excluderea sa din partid. Am inteles de la.

Corneliu Dobritoiu: Radu Stroe a creat probleme PNL-ului

Senatorul PNL Corneliu Dobritoiu a comentat, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, informatia potrivit careia Radu Stroe ar urma sa fie exclus din PNL. intrebat daca PNL o sa-l suspende sau o sa-l excluda.

Corneliu Dobritoiu: Radu Stroe a creat probleme partidului

Senatorul PNL Corneliu Dobritoiu a comentat, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, informatia potrivit careia Radu Stroe ar urma sa fie exclus din PNL. intrebat daca PNL o sa-l suspende sau o sa-l excluda.

Dan Sova: Radu Stroe este a patra victima din PNL

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, invitat in Editia Speciala de la Antena 3, a comentat excluderea fostului ministru de Interne Radu Stroe din PNL. Dan Sova a precizat ca Radu Stroe este a patra victima din.

Conducerea PNL a decis excluderea din partid a lui Radu Stroe

Conducerea PNL a decis, marti, excluderea din formatiune a lui Radu Stroe, fost ministru de Interne, anunta Mediafax. Stroe a declarat ca se afla la a treia excludere din formatiunea liberalilor, afirmand ca aceasta masura a fost dorita in prezent de presedintele PNL, Crin Antonescu. Liderul liberal a declarat luni ca, in opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un tradator al partidului.

Radu Stroe ar putea fi exclus marti din PNL, in sedinta conducerii partidului. Crin Antonescu: Eu consider ca e un tradator

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca, in opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un tradator al partidului, iar discutia despre excluderea sau suspendarea acestuia din PNL a venit natural si este una normala, care ar avea loc in orice partid. Antonescu a fost intrebat cum vede decizia grupului PNL de a propune excluderea ori suspendarea lui Radu Stroe, in cadrul BPN. Sigur ca o voi pune in discutia BPN, multi deputati se regasesc in componenta BPN. Mi se pare ca este o discutie care a pornit in mod natural, in mod normal, o discutie care ar fi pornind in orice partid. ) O decizie vom lua maine marti - n. red. ) la BPN, a declarat presedintele PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )