Libnet.ro
UNICEF

17:16

Fostul ministru de Interne Radu Stroe, exclus din PNL

Antena3 Antena3,
Fostul ministru de Interne Radu Stroe, exclus din PNL

Fostul de ministru de Interne Radu Stroe a fost exclus din PNL. Fostul ministru de Interne a confirmat aceasta informatie. Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a anuntat ca Biroul Politic National al. continuă pe Antena3

Fostul ministru de Interne Radu Stroe, exclus din PNL. Asta-i viata!

Conducerea PNL a votat propunerea de excludere din partid a vicepresedintelui PNL Radu Stroe, dupa ce grupul deputatilor liberali a decis sa solicite Biroului Politic al PNL sa ia in discutie situatia fostului.

Radu Stroe, exclus din PNL

Deputatul Radu Stroe a fost exclus din PNL de catre Biroul Politic al partidului. 53 de liberali au votat pentru excludere, iar zece impotriva. Stroe este acuzat ca a facut declaratii impotriva PNL si ca a votat in Parlament, de mai multe ori, impotriva liniei stabilite de grupul parlamentar.

Radu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe, fost ministru al Afacerilor Interne, a fost exclus astazi din PNL, au declarat pentru ziarul BURSA surse din partid.

Surse: Mai multi deputati liberali ii cer lui Stroe demisia din PNL

Vicepresedintele PNL Radu Stroe participa la sedinta de grup a deputatilor liberali, unde mai multi colegi ii solicita demisia din partid ca urmare a declaratiilor si pozitionarii acestuia din ultima perioada, relateaza Mediafax, citand surse participante la reuniune.

Radu Stroe: Nu exista un om sau o functie guvernamentala pentru care sa rupi un vechicul de 70%

Nu exista un om sau o functie guvernamentala pentru care sa rupi un vechicul de 70%, a declarat fostul ministru de Interne Radu Stroe, dupa ce conducerea PNL a votat excluderea sa din partid. Am inteles de la.

Corneliu Dobritoiu: Radu Stroe a creat probleme PNL-ului

Senatorul PNL Corneliu Dobritoiu a comentat, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, informatia potrivit careia Radu Stroe ar urma sa fie exclus din PNL. intrebat daca PNL o sa-l suspende sau o sa-l excluda.

Corneliu Dobritoiu: Radu Stroe a creat probleme partidului

Senatorul PNL Corneliu Dobritoiu a comentat, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, informatia potrivit careia Radu Stroe ar urma sa fie exclus din PNL. intrebat daca PNL o sa-l suspende sau o sa-l excluda.

Dan Sova: Radu Stroe este a patra victima din PNL

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, invitat in Editia Speciala de la Antena 3, a comentat excluderea fostului ministru de Interne Radu Stroe din PNL. Dan Sova a precizat ca Radu Stroe este a patra victima din.

Conducerea PNL a decis excluderea din partid a lui Radu Stroe

Conducerea PNL a decis, marti, excluderea din formatiune a lui Radu Stroe, fost ministru de Interne, anunta Mediafax. Stroe a declarat ca se afla la a treia excludere din formatiunea liberalilor, afirmand ca aceasta masura a fost dorita in prezent de presedintele PNL, Crin Antonescu. Liderul liberal a declarat luni ca, in opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un tradator al partidului.

Radu Stroe ar putea fi exclus marti din PNL, in sedinta conducerii partidului. Crin Antonescu: Eu consider ca e un tradator

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca, in opinia sa, Radu Stroe poate fi considerat un tradator al partidului, iar discutia despre excluderea sau suspendarea acestuia din PNL a venit natural si este una normala, care ar avea loc in orice partid. Antonescu a fost intrebat cum vede decizia grupului PNL de a propune excluderea ori suspendarea lui Radu Stroe, in cadrul BPN. Sigur ca o voi pune in discutia BPN, multi deputati se regasesc in componenta BPN. Mi se pare ca este o discutie care a pornit in mod natural, in mod normal, o discutie care ar fi pornind in orice partid. ) O decizie vom lua maine marti - n. red. ) la BPN, a declarat presedintele PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )