Libnet.ro
UNICEF

21:16

Fostul presedinte american George H. W. Bush, spitalizat din cauza unor dificultati respiratorii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte american George H. W. Bush, spitalizat din cauza unor dificultati respiratorii

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost internat intr-un spital din Texas din cauza unor dificultati respiratorii, a anuntat purtatorul sau de cuvant, relateaza Mediafax , care citeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost internat intr-un spital din Texas sud) din cauza unor dificultati respiratorii, a anuntat purtarorul sau de cuvant marti, relateaza AFP.

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Fostul presedinte american George H. Bush a ajuns la spital din cauza unor dificultati respiratorii. Politicianu in varsta de 90 de ani a fost internat intr-un spital din Texas, a anuntat purtarorul sau de cuvant.

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost internat intr-un spital texan dupa ce a acuzat dificultati respiratorii

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost internat intr-un spital texan dupa ce a acuzat dificultati respiratorii, anunta AFP.

Fostul presedinte american, George Bush, internat de urgenta in aceasta noapte. Nu putea sa respire

Fostul presedinte american George Bush senior, a fost internat de urgenta in aceasta noapte. Cel de-al 41-lea lider al Statele Unite ale Americii a fost adus de o ambulanta la un spital din Houston, avand.

SUA: Fostul presedinte George H. W. Bush a fost spitalizat din cauza unor dificultati respiratorii

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 ani, a fost internat intr-un spital din Texas sud) din cauza unor dificultati respiratorii, a anuntat, marti, purtarorul sau de cuvant, citat de.

FOTO Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare alaturi de familia sa, in ajunul Craciunului.

Si Basescu nu mai vine. Udrea i-a intins degeaba covor rosu la intrarea in PMP. Fostul presedinte nu s-a dus la sediul partidului

Traian Basescu i-a dus cu presul pe cei de la PMP. Mai bine spus cu covorul rosu. Fostul presedinte anuntase ca se va duce la sediul partidului Elenei Udrea pentru a-si lua in primire biroul. Elena Udrea a int.

Asteptat la sediul PMP, fostul presedinte Basescu a transmis ca nu are in program aceasta actiune

Reprezentantii PMP s-au adunat, luni, la sediul partidului, unde fusesera anuntati ca va veni Traian Basescu pentru a-si prelua biroul, dar dupa cateva ore de asteptare au aflat ca fostul presedinte nu are in program aceasta actiune, relateaza Mediafax.

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )