Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla vineri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla vineri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa pronunte o prima decizie in dosarul in care fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 200. 000 de euro mita. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla miercuri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, miercuri, sa pronunte o prima deciziei in dosarul in care fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 200. 000 de euro mita.

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au gasit vinovat de trafic de.

Mihail Vlasov, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Mihail Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care ar fi pretins de la un martor denuntator suma de 1 milion de euro, din care ar fi primit 200. 000 euro, potrivit surselor din presa.

Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Mihail Vlasov, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Fostul presedinte recunoaste protectia fratelui penal. Radu Tudor despre afirmatiile lui Basescu: Spovedania unui mafiot

Jurnalistul Radu Tudor a aratat ca mai multe afirmatii facute de fostul presedinte Traian Basescu in interviul pe care l-a dat in aceasta seara ar putea sa le dea suficiente motive procurorilor DNA sa-l puna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )