Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, 4 ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au gasit vinovat de trafic de. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla vineri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa pronunte o prima decizie in dosarul in care fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 200. 000 de euro mita.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla miercuri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, miercuri, sa pronunte o prima deciziei in dosarul in care fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 200. 000 de euro mita.

Mihail Vlasov, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Mihail Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care ar fi pretins de la un martor denuntator suma de 1 milion de euro, din care ar fi primit 200. 000 euro, potrivit surselor din presa.

Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Mihail Vlasov, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Fostul presedinte recunoaste protectia fratelui penal. Radu Tudor despre afirmatiile lui Basescu: Spovedania unui mafiot

Jurnalistul Radu Tudor a aratat ca mai multe afirmatii facute de fostul presedinte Traian Basescu in interviul pe care l-a dat in aceasta seara ar putea sa le dea suficiente motive procurorilor DNA sa-l puna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )