Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, in stare grava, dupa ce a suferit un accident vascular

B1 B1,
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, in stare grava, dupa ce a suferit un accident vascular

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj si al PSD Gorj, Nicolae Mischie, in varsta de 70 de ani, se afla in stare grava dupa ce a suferit un accident vascular, informeaza radiotargujiu. ro. Momentan,. continuă pe B1

Fostul presedinte al CJ Gorj Nicolae Mischie ar fi suferit un atac cerebral. A fost adus cu un elicopter SMURD in Bucuresti

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj Nicolae Mischie a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, de la Spitalul Judetean din Targu-Jiu la o unitate medicala din Capitala, dupa ce ar fi suferit un.

Nicolae Mischie, transportat de URGENTA la un spital din Capitala

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, la o unitate medicala din Capitala, dupa ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, admisa la trei facultati pe locurile bugetate

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, cercetata pentru frauda la examenul de bacalaureat, a fost admisa la trei facultati din cadrul Universitatii de Vest din.

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, gasit spanzurat

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat de un copac in curtea casei pe care o avea in satul Parata, Dubasari. Acesta a fost.

Fostul presedinte al CCA Gheorghe Gorincioi s-a sinucis in aceasta dimineata

Fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova Gheorghe Gorincioi a fost gasit mort in aceasta dimineata de catre ginerele sau.

Liberalul Cristi Romanescu a fost eliberat oficial din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau

Cristinel Romanescu a fost eliberat, joi, din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau, demisia sa fiind votata in unanimitate de consilierii judeteni. Dupa eliberarea din functie, Romanescu va ramane simplu consilier judetean, in locul sau urmand a fi votat vicepresedinte un al consilier.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane sub control judiciar dupa ce magistratii Tribunalului Constanta au respins, miercuri, ca fiind nefondate, cererile.

Basescu e de acord cu Iohannis. Ce a declarat fostul presedinte despre Codul fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca este de acord cu presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste intoarcerea Codului fiscal la Parlament, insa nu considera corect ca acesta nu s-a consultat cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )