Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liberalul Cristi Romanescu a fost eliberat oficial din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau

Adevărul Adevărul,
Liberalul Cristi Romanescu a fost eliberat oficial din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau

Cristinel Romanescu a fost eliberat, joi, din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau, demisia sa fiind votata in unanimitate de consilierii judeteni. Dupa eliberarea din functie, Romanescu va ramane simplu consilier judetean, in locul sau urmand a fi votat vicepresedinte un al consilier. continuă pe Adevărul

Primarul comunei Bradu, Florin Fratica, a fost eliberat din arest

Edilul de la Bradu a fost ieri eliberat din arestul Politiei Capitalei. Florin Fratica a fost eliberat dupa ce a stat in arest timp de sase luni fara sa fie trimis in judecata.

Cel mai ravnit smartphone cu Android al anului: One Plus 2 a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce in lupta cu iPhone si Galaxy S6

One Plus 2, unul dintre cele mai asteptate si ravnite smartphone-uri cu Android ale anului, a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce cel mai bun telefon chinezesc in lupta cu iPhone si Galaxy S6.

Rares Enescu, urmarit penal pentru conflict de interese, s-a autosuspendat din functia de secretar executiv al PSD Prahova

Secretarul executiv al PSD Prahova, Rares Enescu, s-a autosuspendat din functia detinuta in partid, informeaza Mediafax. Enescu se afla sub control judiciar, fiind acuzat de conflict de interese. Anutul privind.

Un fost jucator important din Liga 1 a suferit un atac cerebral

Omul care a adus ultima victorie a clujenilor contra campioanei se lupta acum intre viata si moarte, intr-un spital din Cluj, scrie digisport. ro. Cristi Coroian, 42 de ani, a suferit atacul cerebral la un .

OnePlus 2 a fost anuntat oficial: ce dotari are cel mai asteptat telefon din 2015

Acestea sunt toate informatiile esentiale despre OnePlus 2, unul dintre cele mai asteptate telefoane. Este fabricat de o companie din China si nu poate fi cumparat din magazin.

Oficial din cadrul anchetei privind disparitia avionului Malaysia Airlines: Cifrele de pe fragmentul de fuselaj gasit in Insula Reunion apartin unui avion Boeing 777

Cifrele descoperite pe fragmentul de fuselaj din Insula Reunion apartin unui avion Boeing 777, potrivit unor surse din cadrul investigatiei in cazul aeronavei malaysiene disparute din martie 2014, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )