Libnet.ro
UNICEF

09:15

Basescu e de acord cu Iohannis. Ce a declarat fostul presedinte despre Codul fiscal

Antena3 Antena3,
Basescu e de acord cu Iohannis. Ce a declarat fostul presedinte despre Codul fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca este de acord cu presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste intoarcerea Codului fiscal la Parlament, insa nu considera corect ca acesta nu s-a consultat cu. continuă pe Antena3

Traian Basescu: BNR s-a pus closca pe Codul Fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, referitor la Codul Fiscal, ca presedintele Klaus Iohannisa gresit ca nu s-a consultat cu Guvernul pe aceasta tema. Mai mult, fostul sef de stat s-a ararat deranjat de inteventia BNR in aceasta problema, spunand ca institutia s-a pus closca pe Cod.

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, gasit spanzurat

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat de un copac in curtea casei pe care o avea in satul Parata, Dubasari. Acesta a fost.

Fostul presedinte al CCA Gheorghe Gorincioi s-a sinucis in aceasta dimineata

Fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova Gheorghe Gorincioi a fost gasit mort in aceasta dimineata de catre ginerele sau.

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran, despre Codul Fiscal: Isarescu NU are dreptate

Pe blogurile de marti, citim despre noul Cod Fiscal, despre importanta Facebookului in vietile oamenilor, modul in care a fost calomniat Andrei Plesu pe un blog, dar si o istorie a automobilului.

Victor Ponta a fost dat de gol de colegi. Ce va face fostul presedinte al PSD

Victor Ponta a spus ca nu mai are nicio functie in PSD, dar a fost dat de gol de colegii de partid, scrie stiripesurse. roPremierul e vicepresedinte al partidului. Fost presedinte interimar, Rovana Plumb, a recunoscu.

Steaua, pusa in garda de Belodedici: ce a descoperit fostul fundas despre Partizan Belgrad si ce le-a spus sarbilor

Fostul stoper a castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua 1986) si cu Steaua Rosie Belgrad 1991), asa ca e un personaj foarte apreciat si in Romania, dar si in Serbia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )