Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul presedinte Iliescu: N-am fost alaturi de Basescu, fiecare am stat pe locul nostru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte Iliescu: N-am fost alaturi de Basescu, fiecare am stat pe locul nostru

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, dupa parada militara de Ziua Nationala, ca nu a stat alaturi de presedintele Traian Basescu, ci fiecare a stat pe locul lui. continuă pe Wall-Street Ro

Iliescu: N-am fost alaturi de Basescu, fiecare am stat pe locul nostru.

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, dupa parada militara de Ziua Nationala, ca nu a stat alaturi de presedintele Traian Basescu, ci fiecare a stat pe locul lui, potrivit Mediafax. Dupa incheierea ceremoniei fostul sef de stat a dat mana cu mai multi dintre cei prezenti la parada de 1 Decembrie, fiind intrebat de unul dintre acestia de ce a stat langa presedintele Basescu, pentru ca astfel l-ar fi cautionat pe acesta. Fiecare pe locul lui. Nu am stat alaturi, a explicat .

Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost internat in spital.

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 88 de ani, a fost internat intr-un spital din Houston unde primeste ingrijiri medicale, a afirmat joi purtatorul de cuvant al spitalului, Stephanie Asin, informeaza Reuters si EFE, potrivit Agerpres. Nicio alta informatie nu a fost oferita de Spitalul Metodist din Houston, insa Stephanie Asin a afirmat ca va furniza alte detalii joi seara. Purtatorul de cuvant al fostului presedinte american nu a putut fi contactat pentru informatii .

Fostul presedinte american George H.W. Bush, internat in spital

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 88 de ani, a fost internat intr-un spital din Houston unde primeste ingrijiri medicale, a anuntat joi purtatorul de cuvant al spitalului, Stephanie.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )