Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare

Traian Basescu este primul pe lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europene din 26 mai. Presedintele PMP, Eugen Tomac, se afla pe locul doi. continuă pe Adevărul

Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Fostul sef al statului Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile pentru Parlamentul European.

Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Presedintele Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile pentru Parlamentul European. Colegiul National al PMP a votat lista celor 43 de candidati pentru Parlamentul Eur.

Traian Basescu, cap de lista pentru europarlamentare din partea PMP

Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut chiar de fostul sef al statului pe pagina sa de Facebook.

TRAIAN BASESCU: Dragnea si Dancila au nesocotit interesele Romaniei din slugarnicie

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca anuntul premierului Viorica Dancila privind mutarea ambasadei Israelului a aruncat pe apa sambetei 50 de ani de politica externa romaneasca in Orientul Mijlociu si ne singularizeaza in interiorul Uniunii Europene.

Traian Basescu este cap de lista la europarlamentare din partea PMP. Cine mai candideaza

Fostul presedinte Traian Basescu va deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile europarlamentare. Lista a fost stabilita in cadrul a doua intruniri ale Colegiului National al.

Traian Basescu: Mugur Isarescu ar mai vrea un mandat la BNR, dar nu-l mai lasa PSD

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Mugur Isarescu si-ar mai dori un mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, insa, sustine senatorul PMP, cei de la PSD nu il vor mai lasa sa.

Traian Basescu: PSD, prin traditie, fura in sectiile de votare. Dragnea este condamnat deja pentru asta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca PSD si-a facut o traditie sa fure in sectiile de votare. El ii acuza pe social-democrati ca la referendumul din 29 iulie 2012 au furat doua milioane de voturi, motiv pentru care Liviu Dragnea are acum o condamnare.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila candidatura a Laurei Codruta Kovesi la prezidentiale: Ce sanse ar avea fosta sefa a DNA sa ajunga la Cotroceni

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Laura Codruta Kovesi nu ar avea sanse sa castige alegerile prezidentiale in cazul in care s-ar inscrie in cursa electorala pentru Palatul.

Traian Basescu: Tudorel Toader nu poate sa vina cu ce a cerut PSD ca sa-i rezolve problema lui Dragnea. Nu se poate!

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu poate da ordonanta de urgenta pe justitie, ceruta de PSD, pentru ca aceasta ar incalca o decizie a Curtii.

Basescu, dupa ce Dragnea a anuntat ca sustine mutarea ambasadei: E reactia de sluga a unui om cu credibilitatea externa tandari care, sacrificand interesele Romanie, vrea sa-si redobandeasca o bruma de usi deschise (VIDEO)

Liviu Dragnea sacrifica interesele Romaniei in incercarea disperata de a-si reface credibilitatea externa facuta tandari, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, pentru B1 TV. Reactia vine dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )