Libnet.ro
UNICEF

00:07

TRAIAN BASESCU: Dragnea si Dancila au nesocotit interesele Romaniei din slugarnicie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Dragnea si Dancila au nesocotit interesele Romaniei din slugarnicie

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca anuntul premierului Viorica Dancila privind mutarea ambasadei Israelului a aruncat pe apa sambetei 50 de ani de politica externa romaneasca in Orientul Mijlociu si ne singularizeaza in interiorul Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Mizand pe faptul ca e proasta, lobistii americani au invitat-o pe Dancila la un eveniment de comemorare al Holocaustului

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu, o ataca dur pe Viorica Dancila, dupa ce premierul a anuntat mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-o postare denumita ironic.

Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim.

Premierul Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a facut afirmatia duminica, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru.

Viorica Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie Agerpres.

PSD: Atacurile prezidentiale - un amatorism total in materie diplomatica si o deconectare completa de la interesele Romaniei pe plan extern

PSD considera ca atacurile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la pozitia exprimata de prim-ministrul Viorica Dancila in legatura cu mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim denota un amatorism total al sefului statului in materie diplomatica si o deconectare completa de la interesele Romaniei pe plan extern.

Traian Basescu: PSD, prin traditie, fura in sectiile de votare. Dragnea este condamnat deja pentru asta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca PSD si-a facut o traditie sa fure in sectiile de votare. El ii acuza pe social-democrati ca la referendumul din 29 iulie 2012 au furat doua milioane de voturi, motiv pentru care Liviu Dragnea are acum o condamnare.

Traian Basescu: Tudorel Toader nu poate sa vina cu ce a cerut PSD ca sa-i rezolve problema lui Dragnea. Nu se poate!

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu poate da ordonanta de urgenta pe justitie, ceruta de PSD, pentru ca aceasta ar incalca o decizie a Curtii.

Traian Basescu: Mugur Isarescu ar mai vrea un mandat la BNR, dar nu-l mai lasa PSD

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Mugur Isarescu si-ar mai dori un mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, insa, sustine senatorul PMP, cei de la PSD nu il vor mai lasa sa.

TRAIAN BASESCU: Tudorel a luat-o razna

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ministrul Tudorel Toader, care a refuzat acreditarile unor jurnalisti, a luat-o razna.

Dan Voiculescu, despre Klaus Iohannis: Un cuc. Traian Basescu - un maidanez

Profesorul Dan Voiculescu a oferit un interviu incendiar pentru revista Capital. Provocat sa spuna ce animal ii vine in minte cand aude urmatoarele nume, profesorul Dan Voiculescu a raspuns: Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )