Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul primar din Valea Doftanei condamnat definitiv pentru instigare la fals si achitat pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Fostul primar din Valea Doftanei condamnat definitiv pentru instigare la fals si achitat pentru abuz in serviciu

Ion Manea, fostul primar al comunei prahoveane Valea Doftanei, a fost achitat definitiv de Curtea de Apel Ploiesti pentru acuzatia de abuz in serviciu. Fostul edil ramane totusi cu pedeapsa de un an si sase luni pentru instigare la fals intelecutal. continuă pe Adevărul

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-a falsificat diploma de studii, conform news. ro.

Fostul sef al serviciului secret din Republica Moldova, condamnat cu suspendare pentru extradarea profesorilor turci din reteaua vanata de Erdogan

Fostul sef al Serviciului de Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova Vasile Botnari a fost condamnat cu suspendare in dosarul profesorilor turci de la Liceul Orizont, a anuntat procurorul general.

Top 11 cele mai frumoase insule din Italia. Merita fiecare ban pentru a le vizita

Italia este o tara cu numeroase perisaje incantatoare, reprezentand definitia diversitatii naturale. De la arhitectura, cultura sau gastronomie, Italia este renumita in toata lumea si pentru numarul mare de insule de pe teritoriul ei. Daca ai ales capitala Imperiului Roman pentru urmatoarea ta vacanta, atunci trebuie sa parcurgi acest articol. Top 11 cele mai frumoase .

Cine sunt judecatorii din cadrul Biroului Electoral Central pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020

Au fost desemnati judecatorii din cadrul Biroului Electoral Central pentru alegerile parlamentare. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a facut anuntul in urma sedintei care a avut loc, miercuri, la ora.

Cazul expulzarii profesorilor turci: Fostul director SIS Vasile Botnari, condamnat cu suspendare printr-o sentinta secretizata

Fostul director al Serviciului de Informatii si Securitate SIS) Vasile Botnari ramane in libertate. Judecatoria Chisinau, sediul Buiucani, a emis sentinta de condamnare cu suspendare secretizata, in luna iulie 2020, in dosarul in care Vasile Botnari este acuzat de abuz de serviciu la indepartarea de pe teritoriul Republicii Moldova a celor sapte profesori turci de la Liceul Orizont, informeaza Procuratura Generala.

AEP: Peste 4.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca pana joi, ora 14. 00, un numar de 4. 248 de alegatori romani din strainatate au optat pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in timp ce pentru votul in sectiile de votare s-au inscris 1. 433 de romani din diaspora, conform news. ro.

Primaria Capitalei lanseaza aplicatia pentru inscrierea personalului din invatamant in vedrea testarii pentru coronavirus

Primaria Capitalei lanseaza, joi, la ora 15. 00, aplicatia pentru inscrierea personalului din invatamant in vedrea testarii pentru coronavirus. Dupa inscriere, profesorii si ceilalti angajati dinunitatile de invatamant vor fi sunati pentru a fi programati. Regultatele pozitive vor fi anuntate direct DSP si INSP, iar in cazul unui rezultat incert se face retestare, conform news. ro.

Forumul Democrat al Germanilor din Banat isi anunta sustinerea pentru Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS la Primaria Timisoarei

Forumul Democrat al Germanilor din Banat a anuntat ca-l sustine la Primaria Timisoarei pe candidatul USR-PLUS, Dominic Fritz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )