Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul primar al orasului Caracal, dus la audieri pentru evaziune fiscala.

România Liberă România Liberă,
Fostul primar al orasului Caracal, dus la audieri pentru evaziune fiscala.

Fostul primar al Caracal, Gheorghe Anghel a fost adus de catre procurorii DIICOT Olt, la audieri, intr-un dosar de inselaciuni si evaziune fiscala in care sunt anchetate 33 de persoane. Miercuri dimineata, mai multe perchezitii au avut loc la Slatina, Caracal si Draganesti. Citeste si: Descinderi in Bucuresti. Politistii cauta patru persoane suspecte de inselaciune Prejudiciul este de 1,3 milioane de euro. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, retinut pentru 24 de ore pentru infractiuni economice

Fostul primar alCaracalului, Gheorghe Anghel, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri in arestul IPJ Olt, fiind invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice prin care s-a prejudiciat.

Gheorghe Anghel, fostul primar al localitatii Caracal, cercetat pentru evaziune fiscala

Gheorghe Anghel, fostul primar al localitatii Caracal, judetul Olt, este cercetat pentru evaziune fiscala, relateaza B1 TV. Anghel a fost dus la audieri in Slatina, alaturi de alte 33 de persoane, in urma.

Brasov: Administrator de firma, trimis in judecata pentru evaziune de 3 milioane de euro.

Administratorul unei firme din Brasov a fost trimis in judecata pentru evaziune de 3 milioane de euro. Florica Dina Surcel, administrator la firmele SC EPSILON HOUSE IMOBIL INVEST SRL BRASOV si respectiv SC ELEDIVI CONSTRUCT SRL BRASOV, a fost trimisa in judecata pentru inselaciune in forma si uz de fals continuata. Ea a fost ajutata de un cetatean italian, Antonino Gattuso. In rechizitoriul intocmit, procurorii au aratat ca in perioadele 09. 2008 si 22.

Presedintele Bayern Munchen, judecat pentru evaziune fiscala, spune ca NU exista motive pentru demisie

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, care va fi judecat in martie pentru evaziune fiscala, a declarat pentru postul ZDF ca nu exista motive pentru ca el sa demisioneze de la gruparea germana, fiind.

Gheorghe Anghel, fostul primar de Caracal, saltat de procurorii DIICOT

Fostul edil al orasului Caracal din judetul Olt, Gheorghe Anghel, a fost retinut, in aceasta dimineata, de catre procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si dus la audieri la sediul IPJ Olt din Slatina. impreuna cu el au fost saltati inca peste 30 de persoane, cu totii suspecti intr-un amplu caz de evaziune fiscala, delapidare si inselaciune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )