Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, retinut pentru 24 de ore pentru infractiuni economice

B1 B1,
Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, retinut pentru 24 de ore pentru infractiuni economice

Fostul primar alCaracalului, Gheorghe Anghel, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri in arestul IPJ Olt, fiind invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice prin care s-a prejudiciat. continuă pe B1

Fostul primar al orasului Caracal, dus la audieri pentru evaziune fiscala.

Fostul primar al Caracal, Gheorghe Anghel a fost adus de catre procurorii DIICOT Olt, la audieri, intr-un dosar de inselaciuni si evaziune fiscala in care sunt anchetate 33 de persoane. Miercuri dimineata, mai multe perchezitii au avut loc la Slatina, Caracal si Draganesti. Citeste si: Descinderi in Bucuresti. Politistii cauta patru persoane suspecte de inselaciune Prejudiciul este de 1,3 milioane de euro. Stire in curs de actualizare.

Gheorghe Anghel, fostul primar de Caracal, saltat de procurorii DIICOT

Fostul edil al orasului Caracal din judetul Olt, Gheorghe Anghel, a fost retinut, in aceasta dimineata, de catre procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si dus la audieri la sediul IPJ Olt din Slatina. impreuna cu el au fost saltati inca peste 30 de persoane, cu totii suspecti intr-un amplu caz de evaziune fiscala, delapidare si inselaciune.

Gheorghe Anghel, fostul primar al localitatii Caracal, cercetat pentru evaziune fiscala

Gheorghe Anghel, fostul primar al localitatii Caracal, judetul Olt, este cercetat pentru evaziune fiscala, relateaza B1 TV. Anghel a fost dus la audieri in Slatina, alaturi de alte 33 de persoane, in urma.

Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator.

UPDATE Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro/ CSM a incuviintat arestarea preventiva

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator. 40 Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare, precum si perchezitia domiciliara a imobilelor, biroului si autoturismelor in cazul lui Iacob Niculaita.

Un procuror de la Parchetul Judecatoriei Caracal a fost retinut. A fost prins luand mita 6.000 de euro

Procurorul Iacob Niculaita, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru trafic de influenta si luare de mita. Magistratul a fost prins chiar in timp ce lua 6. 000 de euro de la un b.

Procuror din Caracal, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant primind 6.000 euro mita

ProcuroriiDNA au retinut un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata. Inculpatul.

Magistrat retinut pentru mita, la Caracal.

Este vorba despre un procuror de la parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, Niculita Iacob. El ar fi primit mita pentru a interveni pe linga alt magistrat, intr-un dosar. Procurorul a primit 6. 000 de eurio de la un denuntator. Potrivit rechizitoriului DNA, in cursul lunii noiembrie 2012, Niculaita Iacob, a pretins de la denuntator, suma de 5. 000 euro, lasandu-l pe acesta sa creada ca, prin calitatea de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, va influenta un alt procuror din .

Marin Condescu, retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, in aceasta seara, pentru 24 de ore, fiind acuzat de spalare de bani.

Procurorii: Razvan Alexe, retinut pentru trafic de influenta. Lasa sa se inteleaga ca intervine la persoane cu putere de decizie din Consiliul Judetean Prahova. Dosarul a fost preluat de DNA

Procurorii Curtii de Apel Ploiesti au dispus retinerea lui Razvan Alexe, pentru presupuse infractiuni de trafic de influenta, acesta fiind acuzat ca lasa sa se inteleaga ca are influenta asupra unor persoane cu putere de decizie in Consiliul Judetean Prahova, pentru atribuirea unor lucrari publice in judet, a informat, miercuri, institutia judiciara.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3781 seconds )