Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, a fost audiat la DNA, in calitate de suspect, intr-un nou dosar ANRP

România Liberă România Liberă,
Fostul sef ANI, Horia Georgescu, a fost audiat la DNA, in calitate de suspect, intr-un nou dosar ANRP

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). continuă pe România Liberă

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, a fost audiat la DNA, in calitate de suspect, intr-un dosar care vizeaza activitatea ANRP

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, audiat la DNA in noul dosar ANPR (VIDEO)

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost audiat joi, la DNA, intr-un nou dosar privind Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), informeaza B1.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, audiat la DNA intr-un dosar privind despagubiri de la ANRP

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu s-a prezentat astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost AUDIAT la DNA

Fostul presedinte presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a fost audiat miercuri dimineata la sediul DNA Constanta, potrivit Digi 24. Lui Nicusor Constantinescu este.

Horia Georgescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar ANRP

ACTUALIZARE 20:33 Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), si alti sase membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul unor despagubiri pentru trei terenuri din Bistrita care au fost supraevaluate, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

DNA: Horia Georgescu si alti sase membri ANRP, urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul unor despagubiri pentru trei terenuri

Horia Georgescu si alti sase membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul unor despagubiri pentru trei terenuri din Bistrita care au fost supraevaluate, unul dintre beneficiari fiind omul de afaceri Mihai Rotaru, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie.

DNA: Horia Georgescu si alti 6 membri ai Comisiei ANRP, urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul unor despagubiri

Horia Georgescu si alti sase membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul unor despagubiri pentru trei terenuri din Bistrita care au fost supraevaluate, unul dintre.

Scandalul carnii spalate cu detergent continua: fostul sef de magazin, audiat

La un an de cand fostul sef al magazinului Profi din centrul Aradului a acuzat ca era fortat de superiori sa vanda carne si alte produse expirate, au loc noi audieri.

VIDEO. Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pus sub control judiciar la DNA Ploiesti. Este cercetat pentru trafic de influenta. Procurorii sustin ca a intervenit pentru numirea in functia de secretar de stat a presedintei TSD Buzau

Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este urmarit penal pentru trafic de influenta. El ar fi primit 52. 000 de lei pentru numirea unei persoane in functia de secretar de stat.

Dosarul in care este cercetat fostul sef al Politiei Barlad, preluat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: Se asteapta raspunsuri de la institutii abilitate

Dosarul in care fostul sef al Politiei Barlad, comisar-sef Vasile Chelaru, este urmarit penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu si instigare la delapidare a fost preluat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi, chiar daca era de competenta Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )