Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost AUDIAT la DNA

B1 B1,
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost AUDIAT la DNA

Fostul presedinte presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a fost audiat miercuri dimineata la sediul DNA Constanta, potrivit Digi 24. Lui Nicusor Constantinescu este. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu, urmarit penal in alte trei dosare, pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA Constanta au inceput urmarirea penala a fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu in alte trei dosare, fiind suspectat de abuz in serviciu. Constantinescu a fost adus, miercuri, la DNA Constanta pentru a i se prezenta acuzatiile, el declarand ca nu ar trebui cercetat pentru aceasta infractiune deoarece a fost dezincriminata.

Nicusor Constantinescu, trei noi dosare la DNA Constanta, pentru abuz in serviciu

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost citat, miercuri dimineata, la DNA Constanta. El este urmarit penal in trei noi dosare, pentru abuz in serviciu, a declarat avocatul sau.

Noi probleme pentru Nicusor Constantinescu: Trei noi dosare de cercetare penala pe numele fostului presedinte al CJ Constanta

Trei noi dosare de cercetare penala pe numele fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Acesta a fost adus miercuri la sediul DNA din Constanta pentru a-i fi adusa la.

O noua LOVITURA pentru Aristotel Cancescu: Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov divorteaza

Noi probleme pentru fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu. Dupa ce a fost trimis in judecata intr-un dosar de coruptie, Cancescu se confrunta acum cu sotia sa care.

Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti. Surse: Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, citat in calitate de suspect

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriul Zgonea, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Zgonea a fost.

Valeriu Zgonea, citat la DNA Ploiesti. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor este citat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Valeriu Zgonea, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a ajuns miercuri la DNA Ploiesti. El este citat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie.

Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti. Surse: Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, suspectat de trafic de influenta

UPDATE:Potrivit unor surse judiciare, Valeriu Zonea ar fi acuzat de trafic de influenta. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat in anul 2013.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a ajuns, miercuri dimineata, la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, el are calitatea de suspect, fiind acuzat de fapte de coruptie.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu: PSD-ul, Iohannis, sefa DNA, procurorul general, Augustin Lazar, mint prin omisiune si manipuleaza! Este o cumplita batalie pentru putere

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe Facebook, ca in aceasta perioada, in Romania, se da o cumplita batalie pentru putere, iar toti pionii implicati in acest joc de putere mint prin omisiune si manipuleaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )