Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul sef SIPA, acuzatii la adresa Monicai Macovei

Antena3 Antena3,
Fostul sef SIPA, acuzatii la adresa Monicai Macovei

Fostul director SIPA, generalul SRI Marian Ureche, acuzat ca din cauza lui s-ar fi inchis arhiva acelor documente s-a aparat sambata, la Antena 3, dar a venit si el cu acuzatii pentru tabara. continuă pe Antena3

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Data Warehouse, o parte importanta a sistemului informatic al ANAF, a intrat in moarte clinica

Ce se intampla de vreo saptamana le intrece pe toate: baza de date ANAF DATA WAREHOUSE) este in colaps!!! De ce? Preocupati de ocuparea functiilor, nu s-au contractat solutii up-grade, licente, mentenanta si sunt afectate toate depozitele de date centralizate. Nici centrul de date pentru back-up de la Brasov nu functioneaza! Se stie deja ca nu poate fi repornita in mai putin de 30 de zile!, scrie pe blogul sau Gelu Stefan Diaconu, fostul presedinte al ANAF.

Lacrimi de bucurie: Dumitru Dragomir a izbucnit in plans dupa ce a scapat de inchisoare. Imagine cu fostul sef LPF

Perspectiva de a sta trei ani si jumatate dupa gratii l-a tinut pe fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal in teroare.

Fostul sef CCR, Augustin Zegrean: La acest moment, nu mai avem guvern

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat ca, in acest moment, din punct de vedere constitutional, noi nu mai avem guvern, potrivit Stiripesurse. ro. Premierul nu-si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )