Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fostul sef CCR, Augustin Zegrean: La acest moment, nu mai avem guvern

Antena3 Antena3,
Fostul sef CCR, Augustin Zegrean: La acest moment, nu mai avem guvern

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat ca, in acest moment, din punct de vedere constitutional, noi nu mai avem guvern, potrivit Stiripesurse. ro. Premierul nu-si. continuă pe Antena3

Fostul sef al SPP a dat explicatii in comisia care ancheteaza alegerile din 2009: Am certitudinea suta la suta ca alegerile au fost fraudate, iar aceasta actiune complexa a fost coordonata de Coldea si Maior

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, a sustinut, marti, in fata comisiei care ancheteaza alegerile prezidentioane din 2009, ca o parte din conducerea Serviciului Roman de Informatii SRI) ar fi fost implicata in actiuni frauduloase, iar alegerile ar fi fost fraudate.

Coldea si Maior au fraudat alegerile prezidentiale. Fostul sef SPP arunca BOMBA (VIDEO)

Continua ancheta comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, marti prezentandu-se la Parlament si fostul sef al SPP Dumitru Iliescu. Alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate,.

Kelemen Hunor: In acest moment, nu exista conditia intrarii UDMR la guvernare. Pana cand coalitia are majoritate, nu este un subiect despre care noi putem discuta - speculatii, avioane, elicoptere

In acest moment, nu exista conditia intrarii UDMR la guvernare, a declarat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizand ca acest subiect nu poate fi discutat atat timp cat exista un premier, o coalitie majoritara.

Carmen Dan: La acest moment premierul este singur

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca la acest moment premierul este singur, acuzandu-l pe Sorin Grindeanu ca a plecat de sedinta conducerii PSD de miercuri nemanifestand nici o intentie de dialog.

Ministrii PSD nu si-au depus demisiile pana in acest moment

Ministrii aflati in acest moment la intalnire cu presedintii PSD Liviu Dragnea, inaintea sedintei CEx, nu si-au depus inca demisiile, potrivit unor surse HotNews. ro. Discutiile sunt in desfasurare.

Lacrimi de bucurie: Dumitru Dragomir a izbucnit in plans dupa ce a scapat de inchisoare. Imagine cu fostul sef LPF

Perspectiva de a sta trei ani si jumatate dupa gratii l-a tinut pe fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal in teroare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )