Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fotbal - Liga I: FC Steaua Bucuresti - ASA Targu Mures 1-1

România Liberă România Liberă,
Fotbal - Liga I: FC Steaua Bucuresti - ASA Targu Mures 1-1

Echipele FC Steaua Bucuresti si ASA Targu Mures au terminat la egalitate, 1-1 1-0), intr-o partida din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputata sambata seara pe Arena Nationala din Capitala. continuă pe România Liberă

Liga 1: Steaua - ASA Targu-Mures 1-1

FC Steaua si ASA Targu-Mures au incheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputata pe Arena Nationala Liga 1, etapa a VII-a). Pentru formatia bucuresteana a marcat Adi Popa 31'), in timp ce Jazvici 54') a stabilit scorul final.

ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara, scor 0-0, in Liga I

Echipa ASA Targu Mures a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. ASA Targu Mures: Stancioiu -.

Gigi Becali, declaratie surprinzatoare inaintea meciului cu ASA Targu Mures

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sambata seara, inaintea meciului cu ASA Targu Mures, ca gruparea bucuresteana il va achizitiona de la adversara de astazi pe fundasul Ivan Gonzalez daca.

Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 1-2 / ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara 0-0

Echipa FC Viitorul a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia CS Universitatea Craiova, in etapa a VI-a a Ligii I. Golurileau fost marcate de Fl. Tanase '11 din penalti si Aganovici '42, respectiv Vatajelu, in minutul 84, din penalti. Partida dintre ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Steaua - ASA Targu-Mures 1-1: cifre ingrozitoare pentru campioana. Fanii au cerut demisia lui Radoi

Dupa ce au pierdut Supercupa Romaniei, in iulie, in fata muresenilor, sambata, pe Arena Nationala, Chipciu si compania au dat cu piciorul la alte doua puncte in campionat.

ASA Targu-Mures - ACS Poli 0-0: vicecampioana a pierdut doua puncte. Premiera pentru banateni

Victoria surprinzatoare de pe terenul celor de la Saint-Etienne, scor 2-1, pare sa fi epuizat trupa pregatita de Vasile Miriuta. De atunci, muresenii n-au mai batut pe nimeni.

Steaua fluierata de fani dupa 1-1 acasa cu ASA Tg.Mures

Steaua ramane fara victorie in acest sezon pe teren propriu dupa remiza cu ASA Tg. Mures din etapa a 7-a a Ligii 1 si ajunge la patru meciuri fara victorie.

Liga I: Astra Giurgiu - Steaua Bucuresti 2-0 / Arbitrii au anulat 3 goluri valabile marcate de Steaua

Steaua Bucuresti a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), de formatia Astra Giurgiu, acesta fiind primul esec al ros-albastrilor in actualul sezon al Ligii I. Arbitrul Sebastian Coltescu a anulat trei goluri marcate de Steaua, doua in prima repriza si unul in partea secunda.

ASA Tg.Mures, dovada neputintei cu ACS Poli Timisoara

Vicecampioana ASA Tg. Mures a dominat copios intalnirea cu ACS Poli Timisoara, dar nu a reusit sa marcheze in pofida unei presiuni sufocante in anumite momente ale jocului.

Proteste la Targu Mures, din cauza poluarii

Peste 300 de localnici din Targu Mures au protestat fata de combinatul Azomures din oras. Oamenii se plang ca aerul este poluat si irespirabil, iar asta le afecteaza sanatatea. Spiritele s-au incins cand in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )