Libnet.ro
UNICEF

09:15

Proteste la Targu Mures, din cauza poluarii

Antena3 Antena3,
Proteste la Targu Mures, din cauza poluarii

Peste 300 de localnici din Targu Mures au protestat fata de combinatul Azomures din oras. Oamenii se plang ca aerul este poluat si irespirabil, iar asta le afecteaza sanatatea. Spiritele s-au incins cand in. continuă pe Antena3

Tara in care 4.000 de oameni mor zilnic din cauza poluarii

Poluarea aerului ucide zilnic aproximativ 4. 000 de oameni in China, sustin cercetatori americani, care indica arderea carbunelui drept contributie cheie la acest fenomen. Studiul lor a fost publicat in revista de.

ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara, scor 0-0, in Liga I

Echipa ASA Targu Mures a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. ASA Targu Mures: Stancioiu -.

Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 1-2 / ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara 0-0

Echipa FC Viitorul a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia CS Universitatea Craiova, in etapa a VI-a a Ligii I. Golurileau fost marcate de Fl. Tanase '11 din penalti si Aganovici '42, respectiv Vatajelu, in minutul 84, din penalti. Partida dintre ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Incendiu in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse aruncate: Pompierii cara apa in rucsacuri

Un incendiu a izbucnit in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, judetul Harghita, din cauza unei tigari aprinse aruncate, cel mai probabil, de un turist, iar interventia este dificila din cauza zonei greu.

Facturile de curent electric ar putea fi majorate din cauza secetei

Seceta ar putea face ravagii in portofelele romanilor, din cauza facturilor de curent electric care ar putea fi majorate. Lipsa apei a redus semnificativ productia hidrocentralelor de pe Dunare si de pe rauri, iar.

Argentina: 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor

Sase mii de oameni din centrul Argentinei raman evacuati din cauza inundatiilor care au provocat moartea a trei persoane in ultimele sapte zile. Zona afectata este si principala regiune agricola a tarii,.

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita

Intr-un comunicat de presa, Nicomed a anuntat ca, in cazul fetitei Ariana Prunariu, consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita, informeaza B1 TV. in.

Zeci de oameni au murit din cauza caniculei

Cel putin 61 de oameni au murit, in ultimele patru zile, in Egipt, din cauza temperaturilor foarte ridicate, in conditiile in care in unele zone s-au inregistrat 47 de grade Celsius, informeaza Mediafax.

Revolutionar lasat fara pensie din cauza birocratiei

Un revolutionar, ranit grav in 1989, a ramas de 10 ani fara pensie din cauza birocratiei. Desi ii sunt recunoscute drepturile si participarea sa la revolutie, barbatul nu mai primeste niciun ban pentru ca.

Sute de pesti morti in Delta, din cauza caniculei

Sute de exemplare de pesti au murit pe canalele si lacurile din Delta din cauza nivelului mic al Dunarii si a temperaturilor ridicate inregistrate in ultima perioada, Federatia Organizatiilor Producatorilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )