Libnet.ro
UNICEF

22:45

CM Fotbal Olanda invinge Brazilia: 3-0 in finala mica/ Portocala mecanica, pe locul trei

Hotnews Hotnews,
 CM Fotbal Olanda invinge Brazilia: 3-0 in finala mica/ Portocala mecanica, pe locul trei

Brazilia, gazda Campionatului Mondial de Fotbal, a suferit o noua infrangere sambata, in finala mica de la Brasilia, in fata Olandei, scor 3-0. In urma acestui rezultat, Olanda obtine locul trei. Au marcat Robin Van Persie 11 m), Daley Blind si Georginio Wijnaldum. continuă pe Hotnews

Live Text: Brazilia- Olanda, ora 23, in finala mica a Cupei Mondiale

Brazilia si Olanda se intalnesc azi in finala mica- meciul pentru medalia de bronz in fotbalul mondial. Brazilia e condamnata sa castige ca sa mai spele un pic din pacatele din semifinale cand a pierdut cu un scor de maidan in fata Germaniei. De partea cealalta, Olanda nu vrea sa plece acasa cu mana goala dupa un parcurs de vis la turneul de la Rio de Janeiro.

CM 2014. Brazilia - Olanda, finala mica si duelul orgoliilor ranite. Toate detaliile

Penultima partida de la acest Mondial se disputa astazi ora 23. 00, TVR1), intre doua echipe ranite. Finala mica a turneului le pune fata in fata pe Brazilia, care va incerca sa mai spele din dezastul pe care i l-a produs Germania, si Olanda, pe care Argentina a eliminat-o in semifinale la loviturile de departajare.

Finala mica. Brazilia-Olanda, meci al surprizelor pentru locul 3 la Cupa Mondiala

Partida Brazilia-Olanda, care are loc pe 12 iulie, de la ora 23. 00, la Brasilia, ar putea produce noi surprize. Cu o miza mult prea mica pentru olandezi, brazilienii isi vor dori cu siguranta victoria pentru a-si spala rusinea din meciul cu nemtii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )