Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Hotnews Hotnews,
 Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping in anul 2013, cu un total de 28. 002 teste, iar Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a fost organizatia sportiva regionala care a asigurat cele mai multe teste, cu 1. 932 de astfel de operatiuni, potrivit datelor furnizate de forul de la Nyon. citeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Card de cumparaturi cu rate fara dobanda si perioada de gratie: care sunt cele mai bune oferte din piata

Un card de cumparaturi sau un card de credit, dupa cum apare in ofertele bancilor, este un instrument bancar consacrat, care a aparut in Statele Unite inca din 1920 . Conceptul de card de cumparaturi a prins radacini si in Romania, vanzarea lui fiind.

Mircea Lucescu, pe locul trei in ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezente in Champions League - Este egalul lui Jose Mourinho

Mircea Lucescu va debuta, miercuri, intr-un nou sezon din Champions League, Sahtiorul sau urmand sa se dueleze cu Athletic Bilbao, in deplasare. Va fi meciul cu numarul 114 pentru tehnicianul roman, acesta aflandu-se in fata stagiunii cu numarul 13 din Liga Campionilor.

Card de cumparaturi cu rate fara dobanda si perioada de gratie: care sunt cele mai bune oferte din piata

Un card de cumparaturi sau un card de credit, dupa cum apare in ofertele bancilor, este un instrument bancar consacrat, care a aparut in Statele Unite inca din 1920.

FOTO: Cum arata cele mai periculoase trasee din lume, unde copiii isi risca viata pentru a merge la scoala

In foarte multe tari, noul an scolar a inceput luni, la 15 septembrie. Cu toate acestea, n-ar trebui sa uitam ca, in anumite regiuni ale lumii, scoala este un lux pentru copii, iar unii dintre ei merg ore intregi pana la scoala, pe cele mai periculoase trasee montane, unde isi risca viata in fiecare zi.

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti. Mai multe localitati din Clisura Dunarii sunt izolate din cauza inundatiilor si deconectate de la sistemul de furnizare a energiei electrice din cauza unor avarii, iar sase familiii din comuna Eselnita au fost evacuate, casele acestora fiind distruse de ape. Doua persoane au fost date disparute. Circulatia trenurilor a fost intrerupta temporar in noaptea de luni spre marti prin statiile CFR Orsova si Drobeta Turnu Severin din cauza avarierii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei, iar traficul rutier ramane blocat, marti dimineata, pe DN 6, intre Orsova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecari de teren. Si pe DN 57, care face legatura municipiului Orsova cu orasul Moldova Veche, traficul este oprit.

UPDATE Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti. Mai multe localitati din Clisura Dunarii sunt izolate din cauza inundatiilor si deconectate de la sistemul de furnizare a energiei electrice din cauza unor avarii, iar sase familii din comuna Eselnita au fost evacuate, casele acestora fiind distruse de ape. Doua persoane au fost date disparute. Circulatia trenurilor a fost intrerupta temporar in noaptea de luni spre marti prin statiile CFR Orsova si Drobeta Turnu Severin din cauza avarierii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei, iar traficul rutier ramane blocat, marti dimineata, pe DN 6, intre Orsova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecari de teren. Si pe DN 57, care face legatura municipiului Orsova cu orasul Moldova Veche, traficul este oprit.

Protest spontan ale echipajelor Tarom: Mai multe curse au fost anulate

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, relateaza B1 TV. Pana acum, au fost anulate cursele Tarom din Bu.

Mai multe curse Tarom, anulate din cauza unor proteste ale echipajelor

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, au declarat pentru Mediafax reprezentantii companiei.

Mai multe decese din cauza leucemiei, la o fabrica din China care produce iPhone (PRESA)

Presa internationala scrie despre mai multe decese, in randul unor angajati la o fabrica din China unde se produc milioane de iPhones, din cauza leucemiei. Apple a anuntat ca desfasoara o ancheta, relateaza Sunday Mail, in editia electronica, citat de Mediafax.

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )