Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mircea Lucescu, pe locul trei in ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezente in Champions League - Este egalul lui Jose Mourinho

Hotnews Hotnews,
 Mircea Lucescu, pe locul trei in ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezente in Champions League - Este egalul lui Jose Mourinho

Mircea Lucescu va debuta, miercuri, intr-un nou sezon din Champions League, Sahtiorul sau urmand sa se dueleze cu Athletic Bilbao, in deplasare. Va fi meciul cu numarul 114 pentru tehnicianul roman, acesta aflandu-se in fata stagiunii cu numarul 13 din Liga Campionilor. continuă pe Hotnews

35.740 elevi s-au inscris in invatamantul profesional de doi si trei ani. Care au fost cele mai cautate specializari

In total, 35. 740 elevis-au inscris in invatamantul profesional de anul acesta, in cadrulcelor trei etape de inscrieredesfasurate in perioada mai - septembrie 2014. Din totalul acestora,24. 403 eleviau optat pentru invatamantul profesional cu durata de 3 ani, dupa finalizarea clasei a VIII-a, iar11. 337 elevi,pentru invatamantul profesional cu durata de 2 ani, dupa finalizarea clasei a IX-a.

in jur de 15.000 de locuri au ramas neocupate in invatamantul profesional. Care au fost cele mai cautate specializari

In total, 35. 740 elevis-au inscris in invatamantul profesional de anul acesta, care avea alocate in jur de 50. 000 de locuri, in cadrulcelor trei etape de inscrieredesfasurate in perioada mai - septembrie 2014. Din totalul acestora,24. 403 eleviau optat pentru invatamantul profesional cu durata de 3 ani, dupa finalizarea clasei a VIII-a, iar11. 337 elevi,pentru invatamantul profesional cu durata de 2 ani, dupa finalizarea clasei a IX-a.

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

FOTO: Cum arata cele mai periculoase trasee din lume, unde copiii isi risca viata pentru a merge la scoala

In foarte multe tari, noul an scolar a inceput luni, la 15 septembrie. Cu toate acestea, n-ar trebui sa uitam ca, in anumite regiuni ale lumii, scoala este un lux pentru copii, iar unii dintre ei merg ore intregi pana la scoala, pe cele mai periculoase trasee montane, unde isi risca viata in fiecare zi.

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping in anul 2013, cu un total de 28. 002 teste, iar Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a fost organizatia sportiva regionala care a asigurat cele mai multe teste, cu 1. 932 de astfel de operatiuni, potrivit datelor furnizate de forul de la Nyon. citeaza Agerpres.

Cum scapi de stresul drumului spre serviciu: mijloacele cele mai bune pentru a ajunge la munca

Drumul spre serviciu poate fi suficient de stresant si de obositor pentru a ne indispune intreaga zi. Putem ajunge la munca si fara sa ne enervam peste masura in trafic, iar specialistii au identificat cele mai bune solutii.

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!.

Cum difera salariile la cele mai mari uzine Groupe Renault din regiune si de ce Romania nu mai e o destinatie cu costuri mici de productie

Salariul mediu brut al unui operator de la uzina Dacia din Mioveni l-a depasit anul trecut pe cel al unuia de la uzina care produce Clio in Turcia, scrie publicatia franceza Les Echos intr-un articol in care explica de ce Romania nu mai e o tara in care grupul Renault poate produce ieftin. Salariile medii din Romania sunt de aproape trei ori mai mari decat la uzina din Tanger si sunt peste cele din Rusia, mai noteaza publicatia.

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria fast-food

Danemarca, tara cu cei mai fericiti locuitori din lume, ofera inca un motiv pentru care a primit aceeasta distinctie. in timp ce angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au.

Lucruri pentru care femeile se simt mereu vinovate. Cele mai ascunse secrete

A spune deseori imi pare rau in situatii in care nu ai nicio vina, fie ca esti barbati, fie femeie, denota o lipsa de siguranta in fortele proprii si o dependenta fata de cei din jur carora le adresezi scuzele. Femeie isi cer mai des scuze decat barbatii, adesea pentru lucruri sau situatii in care ele nu au nicio vina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )