Libnet.ro
UNICEF

09:15

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Hotnews Hotnews,
 Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti. Mai multe localitati din Clisura Dunarii sunt izolate din cauza inundatiilor si deconectate de la sistemul de furnizare a energiei electrice din cauza unor avarii, iar sase familiii din comuna Eselnita au fost evacuate, casele acestora fiind distruse de ape. Doua persoane au fost date disparute. Circulatia trenurilor a fost intrerupta temporar in noaptea de luni spre marti prin statiile CFR Orsova si Drobeta Turnu Severin din cauza avarierii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei, iar traficul rutier ramane blocat, marti dimineata, pe DN 6, intre Orsova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecari de teren. Si pe DN 57, care face legatura municipiului Orsova cu orasul Moldova Veche, traficul este oprit. continuă pe Hotnews

UPDATE Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti. Mai multe localitati din Clisura Dunarii sunt izolate din cauza inundatiilor si deconectate de la sistemul de furnizare a energiei electrice din cauza unor avarii, iar sase familii din comuna Eselnita au fost evacuate, casele acestora fiind distruse de ape. Doua persoane au fost date disparute. Circulatia trenurilor a fost intrerupta temporar in noaptea de luni spre marti prin statiile CFR Orsova si Drobeta Turnu Severin din cauza avarierii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei, iar traficul rutier ramane blocat, marti dimineata, pe DN 6, intre Orsova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecari de teren. Si pe DN 57, care face legatura municipiului Orsova cu orasul Moldova Veche, traficul este oprit.

incalcari repetate ale armistitiului in estul Ucrainei. Mai multe localitati traiesc inca in ritmul bombardamentelor

Exercitii militare internationale la care participa 15 tari, intre care Statele Unite, vor incepe luni in Ucraina, unde incalcarile armistitiului au continuat duminica in est, provocand moartea unor civili.

Toamna isi arata FURIA. Mai multe rauri din tara, sub cod portocaliu de inundatii

Mai multe rauri din Timis, Caras-Severin si Mehedinti sunt sub cod portocaliu de inundatii, in timp ce altele din Arad, Timis, Mehedinti si Dolj sunt sub cod galben, pana marti, la ora 14. 00, potrivit unei.

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping in anul 2013, cu un total de 28. 002 teste, iar Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a fost organizatia sportiva regionala care a asigurat cele mai multe teste, cu 1. 932 de astfel de operatiuni, potrivit datelor furnizate de forul de la Nyon. citeaza Agerpres.

UPDATE. Proteste la Tarom. Mai multe curse anulate

Luni dimineata,Tarom a anulat mai multe zboruri, majoritatea interne, din cauza actiunii de protest spontane a angajatilor, a anuntat compania, potrivit Mediafax. Ipan Rus cere solutii rapide.

Mai multe curse Tarom, anulate din cauza unor proteste ale echipajelor

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, au declarat pentru Mediafax reprezentantii companiei.

Protest spontan ale echipajelor Tarom: Mai multe curse au fost anulate

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor, relateaza B1 TV. Pana acum, au fost anulate cursele Tarom din Bu.

Proteste la Tarom. Mai multe curse anulate

Luni dimineata,Tarom a anulat mai multe zboruri, majoritatea interne, din cauza actiunii de protest spontane a angajatilor, a anuntat compania, potrivit Mediafax.

Mai multe decese din cauza leucemiei, la o fabrica din China care produce iPhone (PRESA)

Presa internationala scrie despre mai multe decese, in randul unor angajati la o fabrica din China unde se produc milioane de iPhones, din cauza leucemiei. Apple a anuntat ca desfasoara o ancheta, relateaza Sunday Mail, in editia electronica, citat de Mediafax.

Incendii de vegetatie PUTERNICE in California. Autoritatile au evacuat mai multe locuinte

Incendii de vegetatie, in apropiere de San Diego, in statul american California vest), au determinat vineri evacuarea unor locuinte, la inceputul unui weekend in care sunt prevazute temperaturi-record pentru acea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )