Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO+VIDEO. Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Noi informatii despre atac. Din ce tari provin victimele

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Noi informatii despre atac. Din ce tari provin victimele

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News. Guvernul turc da publicitatii noi informatii privind atentatul: nici unul din cei trei atacatori nu a trecut prin controlul de securitate. Doi dintre ei s-au detonat in aeroport, iar al treilea, in parcare. continuă pe România Liberă

Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Au inceput funeraliile victimelor identificate

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News.

FOTO. Ce scrie presa turca, dupa atentatul de pe aeroportul Ataturk

Presa turca a scris cu manie si indignare despre atentatul de marti noaptea, asupra aeroportului international Ataturk, soldat cu 36 de morti si aproximativ 150 de raniti, transmite BBC News.

Atentat la Istanbul: Zi de doliu national, miercuri, in Turcia

Autoritatile turce au decretat miercuri zi de doliu national dupa triplul atentat de la aeroportul international Ataturk din Istanbul, transmite France Presse, care citeaza informatii difuzate de un post de.

FOTO+VIDEO. Atentatul de la Aeroportul Ataturk: O explozie a fost inregistrata. Cum s-a petrecut atacul

Publicatia turca Hurriyet Daily News a surprins atmosfera din aeroportul international Ataturk dupa atentatul soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti.

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national.

Alerta terorista la Istanbul! Dubla explozie si focuri de arma la cel mai mare aeroport al Turciei. Bilant: Cel putin 10 morti si peste 60 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE 22:40: Cel putin 10 persoane au murit in atentatul terorist de la Istanbul, iar numarul ranitilor a ajuns la peste 60, potrivit Russia Today. Unul dintre atacatori ar fi deschis focul folosind un.

Cine sunt strainii care si-au pierdut viata in atentatul asupra aeroportului Ataturk

Autoritatile turce au modificat bilantul victimelor atentatului asupra aeroportului Ataturk, la 41 de morti si 239 de raniti. Din cei 41 de morti, 13 sunt straini. Un oficial turc a anuntat nationalitatile lor, conform BBC: .

Britanicii, subiect de amuzament pentru internauti dupa ce au fost invinsi de islandezi in optimi (FOTO+VIDEO)

Britanicii au devenit subiect de glume pe internet dupa ce Anglia a fost invinsa de Islanda cu scorul de 2-1 in optimi. Sigurdsson siSigthorsson au adus Islanda in avantaj, dupa ce Anglia.

Denis Alibec recidiveaza dupa incidentul de la EURO: A fost filmat in club in timp ce fuma si consuma alcool (FOTO, VIDEO)

Dupa un Campionat European in care s-a remarcat doar prin faptul ca a fumat in vestiar in pauza meciului cu Albania si ca s-a accidentat la meciul cu Albania, Denis Alibec nu renunta la.

Scandalul defrisarilor: Primele imagini cu politistul desfigurat si batut in apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina (FOTO, VIDEO)

Un politist de frontiera este internat in stare grava dupa ce marti a fost batut de mai multe persoane in timp ce urmarea un o masina care a refuzat sa opreasca la semnalele ofiterilor. Trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )