Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Hotnews Hotnews,
 Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national. continuă pe Hotnews

Fost jucator al Stelei confundat cu un terorist pe aeroportul din Istanbul

Andrey Nazario, jucator care a imbracat tricoul echipei Steaua in 2007, a fost surprins de atentatul terorist care a provocat zeci de morti si sute de raniti pe aeroportul international din Istanbul.

Atentat terorist pe aeroportul din Istanbul, soldat cu 36 de morti si 147 de raniti

ACTUALIZARE 08:34 Victor Ponta, despre atentatele din Istanbul: Eram in masina, la 10 minute de aeroport Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca se afla la doar la 10 minute de intrarea in aeroport si ca a fost intors din drum. *ACTUALIZARE 08:22 MAE condamna atacul terorist de la aeroportul Ataturk din Istanbul -------- Doua explozii s-au produs, marti seara, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, fiind urmate de numeroase focuri de arma. Posturile de televiziune turce vorbesc despre un atentat sinucigas, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti, potrivit agentiilor internationale de presa.

VIDEO UPDATE Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: cel putin 36 morti si 147 de raniti/ Trei atacatori implicati

Doua explozii s-au produs, marti seara, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, cel mai mare aeroport din Turcia, fiind urmate de focuri de arma, au relatat posturile de televiziune turce, care privilegiaza ipoteza unui atentat sinucigas si care evoca zeci de raniti, transmis AFP si Reuters.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Un fost jucator al Stelei se afla pe aeroportul din Istanbul in momentul atentatului sangeros de aseara. Cum a descris el scenele de groaza

Atentatul sangeros de pe aeroportul din Istanbul a zguduit intreaga lume, care se afla in stare de soc dupa incidentul din Turcia.

Explozii pe aeroportul Ataturk din Istanbul

Doua explozii si schimburi de focuri au fost auzite la aeroportul international Ataturk din Istanbul, anunta presa turca, citata de agentiile internationale.

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: zeci de morti si raniti in urma a doua explozii

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: cel mai recent bilant indica 28 de morti si 60 de raniti, conform agentiei de stiri Anadolu, citata de BBC . Circa 50 de ambulante sunt trimise la fata locului pentru a prelua ranitii.

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: 50 de morti, toate indiciile arata spre Statul Islamic

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: cel mai recent bilant indica 50 de morti, conform agentiei de stiri Anadolu, citata de BBC . Circa 50 de ambulante sunt trimise la fata locului pentru a prelua ranitii.

Groaza la aeroportul Ataturk din Istanbul: Un ucrainian si un iranian printre cele 36 de persoane ucise

Un cetatean ucrainean si unul iranian s-au numarat printre cele 36 de persoane ucise de cei trei teroristi sinucigasi intr-un atac la aeroportul Ataturk din Istanbul, au declarat autoritatile. Atentatul.

VIDEO Imagini socante. Momentul in care un terorist se arunca in aer pe aeroportul din Istanbul. Echipa de rugby Under 18 a Romaniei, escala pe Ataturk

Au aparut primele imagini ale atentatul de la Istanbul, soldat cu 40 de morti si peste 150 de raniti, surprinse de camerele de luat vederi ale aeroportului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )