Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Accident pe Bulevardul Ferdinand. Mai multe persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident pe Bulevardul Ferdinand. Mai multe persoane au fost ranite

Un microbuz a ajuns pe trotuar dupa ce soferul se pare ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit un autoturism, la intersectia bulevardelor Ferdinand cu Bratianu. continuă pe Adevărul

Stan Mustata a cerut bani spre a da decizii favorabile pentru mai multe persoane

Judecatorul Stan Mustata a cerut, in mai multe randuri, bani spre a da pronuntari favorabile pentru sapte persoane, printre acesta numarandu-se un condamnat din dosarul transferurilor, in unul dintre cazuri magistratul solicitand 30. 000 de euro.

Barbati arestati, dupa ce au inselat mai multe persoane pretinzand ca sunt angajati ai Ministerului Dezvoltarii

Doi barbati au fost arestati, marti, fiind acuzati ca ar fi inselat mai multi administratori de firma dupa ce s-au recomandat drept directori sau consilieri in Ministerul Dezvoltarii Regionale si.

Mehedinti: Mai multe masini au fost vandalizate in comuna Gogosu. Seful de post si sotia primarului, printre pagubiti

Proprietarii mai multor masini din localitatea Gogosu, judetul Mehedinti, au reclamat ca anvelopele le-au fost taiate, in noaptea de miercuri spre joi, intre cei carora le-au fost vandalizate autoturismele fiind si seful de post si sotia primarului din localitate.

Un crater urias a inghitit mai multe masini si case

Un crater urias s-a format intr-un cartier din orasul american Baltimore. Potrivit autoritatilor locale, mai multe masini au fost inghitite de pamant si cateva case au fost afectate. Martorii povestesc cum.

Mai multe state din SUA, afectate de ploi torentiale si inundatii

Mai multe state din SUA au fost afectate, in ultimele zile de ploi torentiale si inundatii, relateaza AFP. Astfel, ploile torentiale au provocat inundatii, miercuri, in nordul statului Florida, unde o.

Secretara directorului general al OPCOM, retinuta dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false

Secretara directorului general alOPCOM a fost retinuta, marti, dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false, inseland astfel mai multe unitati bancare, scrie Mediafax. Margareta Stancu,.

Multinationalele, de 6 ori mai multe decat firmele mari romanesti

Numarul grupurilor de firme romanesti a fost in 2012 de 5. 689, in timp ce cele de multinationale erau de aproape sase ori mai multe, respectiv 31. 718, din care majoritatea controlate din strainatate, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Perchezitii in Capitala la mai multe saloane de masaj erotic. Sunt cautati proxeneti si prostituate

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Capitala, pentru prinderea membrilor unei grupari de proxeneti. Din primele informatii se pare ca mai multe femei, care erau angajate la saloane de masaj erotic, intretineau si relatii sexuale cu clientii contra unor sume de bani cuprinse intre 100 si 600 de euro, bani ce reveneau proxenetilor.

METEO Cod galben de furtuna, emis pentru mai multe judete. Este vizat si judetul Brasov

Mai multe judete din tara se afla joi sub cod galben de furtuni. Specialistii au precizat ca in unele zone cantitatile de precipitatii care vor cadea vor depasi 30 de litri pe metru patrat, fiind asteptate insa si caderi de grindina. Si judetul Brasov se afla sub o astfel de avertizare.

METEO Cod galben de furtuna, emis pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi mai multe avertizari de cod galben de furtuni. Specialistii au precizat ca in unele zone cantitatile de precipitatii care vor cadea vor depasi 30 de litri pe metru patrat, fiind asteptate insa si caderi de grindina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )