Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut joi dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unei autoutilitare a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava. continuă pe Adevărul

Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unui microbuz a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

Accident mortal pe DN17: un barbat a murit, iar altul a ajuns la spital dupa o depasire riscanta

In urma cu mai bine de o ora a avut loc un grav accident de circulatie pe DN17, in localitatea Coldau. Un barbat de 48 de ani a decedat, iar altul, de 26 de ani, care, se pare, a si cauzat accidentul, a ajuns la spital cu leziuni si traumatisme. Din primele informatii reiese ca accidentul a fost cauzat de o depasire riscanta.

Accident mortal pe DN1: O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, in coliziunea dintre un microbuz si un camion

Un accident mortal a avut loc pe DN1, la km 134, intre Azuga si Busteni. Un microbuz a fost lovit puternic de un camion. in urma impactului, soferii celor doua autovehicule au ramas incarcerati,.

Descoperire macabra la Sibiu! Un cioban a gasit cadavrele a doua persoane. Victimele, implicate intr-un grav accident rutier

Un cioban a descoperit doua persoane decedate intr-o masina rasturnata in localitatea Apoldu de Jos, in apropierea DN1, potrivit adevarul. ro. Cele doua persoane decedate sunt o femeie in.

Curtea de Apel a decis: Doua persoane din conducerea BNM raman in arest preventiv

Doua persoane cu functii de conducere din cadrul Bancii Nationale a Moldovei, retinute pe 5 august, vor ramane in continuare in izolatorul CNA.

Incident armat in parcarea aeroportului din Miami. Doua persoane au murit

Cel putin doua persoane au murit, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc in parcarea aeroportului din orasul american Miami.

Schimb de focuri pe aeroportul international din Miami: Cel putin doua persoane au fost ucise (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit in urma unui schimb de focuri in parcarea angajatilor din aeroportul international din Miami, potrivit postul de televiziune CBS Miami. Politia investigheaza atacul.

Perchezitii DIICOT la Finante Publice Buzau: Seful institutiei, suspectat ca a ajutat doua persoane cercetate penal

Procurorii DIICOT au facut perchezitii, miercuri, la sediul Administratiei Finantelor Publice Buzau. Seful institutiei, Petrus Octavian Circei, este suspectat ca a ajutat doua persoane cercetate penal, c.

Accident mortal in Bistrita Nasaud: Un sofer si-a pierdut viata, dupa ce un tanar a depasit pe linie continua

Un tanar in varsta de 26 de ani a provocat un accident teribil in Bistrita Nasaud, dupa ce a intrat in depasire pe linie continup si nu a mai putut evita o masina care vira la.

FOTO: Accident bizar. Un sofer de TIR a ramas fara picioare

Un sofer de TIR a ramas fara picioare, dupa ce a fost implicat intr-un accident care a avut loc, miercuri dimineata, pe strada Progresului din municipiul Medgidia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )