Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Avram Iancu a fost primit ca un erou de romani. Mesajul emotionant al maratonistului de pe Dunare

Adevărul Adevărul,
FOTO Avram Iancu a fost primit ca un erou de romani. Mesajul emotionant al maratonistului de pe Dunare

Peste 1. 000 de oameni l-au intampinat pe Avram Iancu, pe malul Dunarii, la intrarea in Romania. Bibliotecarul din Petrosani care si-a propus sa traverseze inot fluviul, de la izvoare la delta, a parcurs doua treimi din traseu, in aproape doua luni de la data cand a pornit in aventura vietii. continuă pe Adevărul

VIDEO Avram Iancu ajuns inot in Romania, la Moldova Noua, unde a fost asteptat de peste 1.000 de persoane

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut pentru traseele pe care le parcurge inot, a ajuns astazi in Romania, in una din cele mai mari provocari la care s-a angajat.

VIDEO Avram Iancu a ajuns inot in Romania, la Moldova Noua, unde a fost asteptat de peste 1.000 de persoane

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut pentru traseele pe care le parcurge inot, a ajuns astazi in Romania, intr-una dintre cele mai mari provocari la care s-a angajat.

VIDEO. Tot mai aproape de recunoasterea mondiala. Bibliotecarul roman Avram Iancu, care traverseaza Dunarea inot pentru a intra in Cartea Recordurilor, a ajuns in Romania

Avram Iancu, bibliotecarul care a inceput in 20 iunie sa traverseze Dunarea inot, in incercarea de a stabili un record mondial, a ajuns, marti, in Romania, fiind asteptat de sute de persoane pe malul fluviului, in judetul Caras-Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )