Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO BAC 2015 sesiunea de toamna. Aproape 2.000 de elevi bihoreni incearca sa promoveze examenul maturitatii

Adevărul Adevărul,
FOTO BAC 2015 sesiunea de toamna. Aproape 2.000 de elevi bihoreni incearca sa promoveze examenul maturitatii

Aproape 1. 800 de candidati, din Bihor, sustin bacalaureatul de toamna. O mare parte dintre ei au fost corigenti sau au fost absenti la probele din vara. continuă pe Adevărul

BAC 2015 sesiunea de toamna. Modele de subiecte la Limba Romana

BAC 2015 sesiunea de toamna. Luni, peste 55. 000 de candidati sustin proba scrisa la Limba si Literatura Romana, din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului. Adevarul a publicat pentru candidati modele de subiecte pentru Limba Romana, dar si subiectele pe care le-au primit elevii la sesiunea din vara si sesiunea olimpicilor din primavara.

BAC 2015 sesiunea de toamna. Calendarul Bacalaureatului si regulile din sala de examen

BAC 2015 sesiunea de toamna. Saptamana de foc a celei de-a doua sesiune de Bac de anul acesta incepe luni cu porba de Limba Romana. Elevii trebuie sa fie in salile de examen pana la ora 8:30 dimineata si nu au voie sa aiba asupra lor telefoane mobile, dispozitive electronice de orice fel sau materiale ajutatoare.

Barem Romana Bac 2015 - sesiunea de toamna: cum trebuiau rezolvate subiectele la proba de Limba Romana

Barem Romana Bac 2015 - sesiunea de toamna. Ministerul Educatiei a publicat baremele de corectare pentru subiectele primite la proba de Limba si Literatura Romana.

BAC 2015 sesiunea de toamna. Peste 450 de absolventi de liceu din Vrancea asteptati la proba scrisa la Limba Romana

BAC 2015 sesiunea de toamna. Luni, peste 450 de candidati din Vrancea sustin proba scrisa la Limba si Literatura Romana, din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului.

BAC 2015 sesiunea de toamna. Noua elevi au fost eliminati dupa ce au fraudat sau au incercat sa fraudeze examenul de Bac

In prima zi a examenul de Bacalaureat 2015, sesiunea de toamna, 9 elevi bihoreni au fost eliminati dupa ce u fraudat sau au incercat sa fraudeze examenul. Elevii au incercat sa isi sporeasca sansele de a promova examenul maturitatii folosind o metoda interzisa: copierea atat prin traditionalele fituici cat si cu ajutorul telefonului mobil.

BAC 2015 Sesiunea de toamna Subiectele si baremele integrale de la examenul scris de Limba si literatura romana / 67 elevi eliminati pentru ca au incercat sa copieze

Subiectele pe care candidatii la sesiunea de toamna a bacalaureatului le-au avut de rezolvat astazi, in examenul scris de Limba si literatura romana, au fost publicate pe edu. ro. Absolventii au avut de raspuns cerintelor structurate pe 3 mari subiecte, notat fiecare cu 30 de puncte. La examen a fost extrasa varianta de subiecte nr. Absolventii de la Real si Tehnologic au avut la subiectul al treilea de realizat un eseu despre particularitatile de constructie a unui personaj dintr-o nuvela, in timp ce absolventii de la Uman au avut un eseu despre relatia dintre doua personaje dintr-o nuvela. UPDATE 67 de elevi au fost dati afara din examen, pentru ca au incercat sa copieze.

BAC 2015 sesiunea de toamna, un examen cu candidati tomnatici si tineri usor dezinteresati

Putini din cei 25. 000 de absolventi de liceu care au sustinut, luni, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, din sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat, se pot lauda ca au rezolvat toate cerintele.

Bac 2015 sesiunea de toamna. Luni incep probele scrise ale examenului de maturitate

Peste 55. 000 de candidati vor intra luni dimineata in sala de examen pentru a sustine prima proba scrisa a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2015, la Limba si literatura romana. in continuare, saptamana va fi una incarcata pentru absolventii de liceu care n-au promovat pana acum examenul de maturitate.

BAC 2015 Buzau, sesiunea de toamna. La Real, absolventii au avut de caracterizat un personaj dintr-o nuvela la proba scrisa la Limba Romana

BAC 2015 sesiunea de toamna. in sesiunea de toamna a Bacalaureatului, s-au inscris aproximativ 1. 300 de absolventi de liceu din Buzau. isi vor incerca norocul in aceasta sesiune candidatii nepromovati in sesiunile anterioare, absentii din vara sau corigentii care au promovat intre timp.

Bacalaureat 2015, sesiunea de toamna. Probele scrise vor continua marti cu limba si literatura materna

Absolventii de liceu care nu au promovat prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau candidatii respinsi anii trecuti, au sustinut astazi primul examen la limba si literatura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )