Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Care este cel mai bun animal de companie - studiu; Top 25 animale ce pot fi domesticite

Hotnews Hotnews,
 FOTO Care este cel mai bun animal de companie - studiu; Top 25 animale ce pot fi domesticite

O echipa de experti in ingrijirea animalelor de la Universitatea Wageningen din Olanda sunt de parere ca iubitorii de animale ar trebui sa ia in considerare si animalele salbatice atunci cand vine vorba despre alegerea unui animal de companie. In mod surprinzator nici cainii si nici pisicile nu se afla printre primele 25 de pozitii ale topului realizat de acestia pentru cel mai potrivit animal de companie. continuă pe Hotnews

Acesta este cel mai bun antivirus pentru Mac OS

Despre cel mai bun antivirus pentru Windows am vorbit, dar acum avem si informatii privind cel mai bun antivirus pentru Mac OS. Cu toate ca se credea ca computerele cu Mac OS, sistemul de operare creat de Apple, sunt practic invulnerabile la virusi si programe malitioase, atacurile din ultimii ani asupra Mac-urilor i-au facut pe [].

Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Pentru unii azi e zi de post, iar aceasta reteta de cel mai bun ghiveci calugaresc de legume va fi apreciata. La fel de binevenita este si pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor, macar pentru o zi, sa renunte la carne.

Messi, urmarit de fani si in vacanta. Cum a fost surprins cel mai bun jucator din lume de un suporter fanatic (FOTO)

Mai este putin pana cand lotul Barcelonei se va reuni, iar Lionel Messi profita de ultimul timp liber ramas pana la reluarea campionatului din Primera. El se afla cu familia intr-o.

Cel mai bun smoothie cu pepene rosu

Esti in cautarea unei retete racoritoare de vara? Atunci trebuie sa incerci acest smoothie delicios! Ai nevoie de doar patru ingrediente simple: pepene, menta, miere si apa. Iar rezultatul este de-a dreptul exceptional! Aceasta bautura racoritoare cu pepene rosu este savuroasa, iar menta ii da un plus de gust. Ai nevoie de 5 minute pentru preparare si ai obtinut un smoothie simplu si delicios, pe care il poti consuma in fiecare zi de vara.

Cel mai bun din lume: Cristiano Ronaldo isi petrece vacanta la Ibiza impreuna cu un roman. Cum s-au fotografiat cei doi (FOTO)

Dupa ce a devenit campion european cu Portugalia, Cristiano Ronaldo a ales sa mearga in Ibiza sa sarbatoreasca titlul mult visat. inainte de a-si relua pregatirea la Real Madrid, Ronaldo a mers la.

Cel mai mare lant de restaurante fast-food creste preturile si aspira spre produse sanatoase

Gigantul american McDonalds, care opereaza cel mai mare lant de restaurante fast-food, a trecut in ultima perioada printr-o serie de schimbari importante, parte a unei strategii de a se orienta spre produse mai sanatoase, scrie Business Insider .

FOTO: SUA: Cel mai amuzant mesaj adresat fanilor jocului Pokemon Go

Un cetatean american a afisat la intrarea cladirii in care locuieste un bilet al carui mesaj are drept grup tinta fanii jocului video Pokemon Go. Pe scurt, mesajul le aminteste acestora de legea privind incalcarea proprietatii private, in cel mai amuzant mod.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Incepe cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane din 2016. Participa 2 000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

Sea Shield 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, incepe luni in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. Timp de cinci zile, 1 000 de militari romani si 1 000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare.

Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Croatul Ivo Karlovic a devenit, duminica, cel mai varstnic castigator de turneu ATP din ultimii 37 ani ai circuitului mondial profesionist.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )