Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Online Sport Online Sport,
Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Croatul Ivo Karlovic a devenit, duminica, cel mai varstnic castigator de turneu ATP din ultimii 37 ani ai circuitului mondial profesionist. continuă pe Online Sport

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Actiunile Swatch Group au scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate

Actiunile Swatch Group, cel mai mare producator mondial de ceasuri, au scazut la bursa cu 14%, atingand cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate, dupa ce compania elvetiana a avertizat ca profitul sau va scadea cu 50-60% in primul semestru din acest an, transmit agentiile internationale.

Acesta este cel mai bun antivirus pentru Mac OS

Despre cel mai bun antivirus pentru Windows am vorbit, dar acum avem si informatii privind cel mai bun antivirus pentru Mac OS. Cu toate ca se credea ca computerele cu Mac OS, sistemul de operare creat de Apple, sunt practic invulnerabile la virusi si programe malitioase, atacurile din ultimii ani asupra Mac-urilor i-au facut pe [].

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid mijloc de transport pe sine. Trenul-glont a inregistrat viteza de 840 km/h (VIDEO)

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid tren. Acesta trece cu 840 de km/ora, conform unui test. Doua trenuri-gloante au fost testate in acelasi timp pentru a demonstra calitatea trenurilor.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

Cel mai mare lant de restaurante fast-food creste preturile si aspira spre produse sanatoase

Gigantul american McDonalds, care opereaza cel mai mare lant de restaurante fast-food, a trecut in ultima perioada printr-o serie de schimbari importante, parte a unei strategii de a se orienta spre produse mai sanatoase, scrie Business Insider .

Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Pentru unii azi e zi de post, iar aceasta reteta de cel mai bun ghiveci calugaresc de legume va fi apreciata. La fel de binevenita este si pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor, macar pentru o zi, sa renunte la carne.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

VIDEO Cel mai bizar stadion din lume. Poti fi calcat de tren daca nu esti atent cand arunci de la margine

Un stadion din Slovacia are toate sansele de a fi socotit cel mai ciudat loc in care se joaca fotbal in mod organizat.

Patru oameni de afaceri pitesteni au ajuns pe cel mai inalt varf din Africa

Performanta de invidiat pentru patru pitesteni, toti oameni de afaceri. Echipa 4 pentru Kilimanjaro formata din Ion Branescu, fiul sau Johnny Branescu, Marian Anghelescu si George Stan a inaltat tricolorul romanesc pe cel mai inalt varf al Africii, Uhuru Peak - 5895m. Cei patru au ajuns pe Uhuru Peak in dimineata zilei de miercuri 13 iulie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )